Івано-Франківськ

У Долині побудують новий торгово-офісний центр: мерія “дала добро”

Торгово-офісний центр планують звести в по вулиці Б.Хмельницького, 4.

У Долині знають як збільшити нові робочі місця та надходження до бюджету. Про це йдеться на сайті Долинської міської ради, пише ПІК.

Сесія міської ради затвердила намір розробки детального плану для будівництва. “За” відповідну ухвалу в п’ятницю, 29 січня, проголосували 27 депутатів.
У Долині знають як збільшити нові робочі місця та надходження до бюджету
Під час обговорення депутати висловили ряд зауважень, які забудовнику варто взяти до уваги. Зокрема, депутат міської ради Мирослав Гаразд звернув увагу на облаштування пішохідних переходів, безпечних як для громадян, так і водіїв.
“Маємо дві смуги руху, одна – з поворотом на вулицю М.Грушевського, а друга – дорога державного руху з напрямок на Стрий. Тому, на перспективу, варто подумати про те, щоб ця ділянка мала підземний перехід , бо інакше буде велике напруження”, – зазначив Мирослав Степанович.
Також він додав, депутати попередньо виїжджали на місце, обговорювали важливі моменти, передбачили орієнтовне планування території, тож ці зауваження будуть цілком слушними.
“Не зайвим буде збільшення паркувальних місць. Проблема досить серйозна, і щоб не виявилось потім, що місця буде недостатньо, мусимо це обдумати зараз”, – долучився до обговорення депутат міської ради Юрій Петренко.
В підсумку обговорення, секретар міської ради Віктор Гошилик роз’яснив, що наразі прийнятим рішенням надають дозвіл на розроблення детального плану території з цільовими намірами, а вже згодом голосуватимуть за розроблений детальний план. При його підготовці врахують всі пропозиції від депутатів та звернуть увагу на інші, важливі для безпеки громадян, аспекти.
 До слова, ділянка  межує з територією, де наразі активно тривають роботи з будівництва супермаркету АТБ. Тож, є сподівання, що такі активні та сучасні будівництва забезпечать жителів громади новими робочими місцями та збільшить надходження до міської скарбниці.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено