Івано-Франківськ

У Болехові готуються до відкриття ЦНАПу (ФОТО)

За кошти місцевого бюджету завершили ремонт приміщення під ЦНАП.

У Болехові незабаром  відкриється фронт-офіс та бек-офіс Центру надання адміністративних послуг, який виконуватиме функції прийому документів та їх обробки. Про це повідомляють на сайті Болехівської міської ради, пише ПІК.

1612533533 img 2022

Болехівська міська рада провела ремонт частини приміщення на першому поверсі на вул. Д.Галицького,39, де раніше діяв Пенсійний фонд України, під ЦНАП. 

“Зокрема, під час проведення ремонту частини приміщення тут замінили внутрішні та зовнішні двері, відремонтували систему опалення та придбали новий газовий котел, оновили стіни та стелю, облаштували нову електропроводку, освітлення, на підлогу поклали плитку та ламінат”, – йдеться у повідомленні.

Окрім цього забезпечено безбар’єрний доступ – аби люди на інвалідних колясках могли безперешкодно потрапити до приміщення, обладнано також санітарну кімнату для осіб із обмеженими фізичними можливостями. 

1612533517 img 2035

Додамо, що Болехівська міська рада стала учасником міжнародної Програми “U-LEAD з Європою” і отримала допомогу у створенні Центру надання адміністративних послуг для забезпечення доступу до необхідних мешканцям громади послуг в одному місці, у комфортних та прозорих умовах.

У рамках Угоди про партнерство та співпрацю, центр надання адміністративних послуг Болехівської міської ради буде забезпечено меблями та комп’ютерною технікою, закуванням, інформаційними стендами та електронною системою керування чергою.

“Реконструкцію приміщення на першому поверсі на вулиці Д. Галицького завершили, тривають останні приготування до відкриття установи. У рамках програми вже отримали комп’ютерне обладнання, очікуємо на забезпечення приміщення офісними меблями”, – розповів міський голова Іван Яцинин. 

1612533580 img 2067

1612533591 img 2057

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено