Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 8-14 лютого

Стрільцям астрологи радять уважно слідкувати за поведінкою дітей, а Дівам - бути уважнішими до самопочуття.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 4 scaled 1

Ваш гороскоп на тиждень 8-14 лютого від ПІК переглядайте як підказку у повсякденних справах.

ОВЕН

Не дивуйтеся, якщо у вас виходитиме навіть те, що раніше здавалося неможливим. Особливо це стосується професійної діяльності, стосунків у колективі. Очікуйте також надходження фінансів. Якщо надійдуть, витратьте їх на близьких – окупиться сторицею!

ТЕЛЕЦЬ

Романтичний настрій забезпечений. Будьте готові приймати компліменти й подарунки. Не рекомендується починати великі справи й укладати серйозні угоди. Краще провести цей час із користю для себе, відпочити так, як давно мріяли.

БЛИЗНЮКИ

Пора зробити невелику паузу. Надійде якийсь знак згори, головне – правильно його розтлумачити. Можливі конфліктні ситуації, сварки з близькими. Будьте поблажливішими, навіть якщо впевнені, що правда на вашому боці.

РАК

Не нехтуйте дрібницями, бо саме від них залежатимете ваш успіх та внутрішня гармонія. На роботі менше спілкуйтеся з колегами: вони можуть задумати щось недобре щодо вас. Будьте обережні на дорозі: 11 лютого краще взагалі не сідати за кермо.

ЛЕВ

Спробуйте вирішити всі побутові питання, що накопичились. Сприятливий період для ремонту. Намагайтеся читати більше книжок, корисними будуть і курси особистісного росту. Настав чудовий час для саморозвитку, самореалізації.

ДІВА

Якщо отримаєте цікаву пропозицію, не відмовляйтеся від неї. Вас оцінили. Кохана людина може здивувати, причому не найкращим чином. Не гарячкуйте, приймайте рішення на холодну голову. Будьте уважнішими до самопочуття.

ТЕРЕЗИ

Ваша самооцінка знижується, тож необхідно це виправляти. Відвідайте салон краси, зустріньтеся з друзями, почніть нові стосунки. Грошима краще не розкидатися, а використовувати розумно. Зірки рекомендують не перевантажувати спину.

СКОРПІОН

Будьте готові дати відсіч недоброзичливцям. Не бійтеся відстоювати свою точку зору, навіть у суперечках із начальством. Істина дорожча.  Фінансові труднощі можливі, але ви з ними впораєтеся. А от у любовній сфері можливий розлад.

СТРІЛЕЦЬ

Обов’язково вирушайте в подорож. Це може бути навіть невелика поїздка, головне, не залишайтеся вдома, не вередуйте. Якщо до вас будуть звертатися по допомогу, коректно відмовте. Уважно слідкуйте за поведінкою дітей, щоб не пропустити чогось важливого.

КОЗЕРІГ

На роботі очікується аврал. Щоб упоратися з ним, відкладіть на деякий час домашні турботи, навіть нагальні. В сімейних стосунках зірки радять частіше йти на компроміс, щоб сварки не затяглися надовго. У вихідні вирушайте за місто.

ВОДОЛІЙ

Варто виплеснути негативні емоції, але, головне, не на близьких. Будьте уважнішими до власного стану. Більше відпочивайте. Зараз не варто займатися спортом чи дотримуватися суворої дієти. Організм має відпочити в усіх сенсах цього слова.

РИБИ

Будь-які діагностичні процедури, що стосуються здоров’я, будуть інформативними. Не нагромаджуйте робочих справ, потім розібратися з ними буде важко. Попри те, занадто не напружуйтеся, бо старі болячки дадуть про себе знати.

Читайте також:

З притулку тварин треба забирати, а не віддавати, – волонтерка “Дому Сірка” Олена Медвідь (ФОТО)

Пиво замість вакцини: у Німеччині знайшли цікавий спосіб боротьби з коронавірусом

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено