Івано-Франківськ

На Тернопільщині чоловік створює казкові скульптури (ФОТО)

Олег Котик - єдиний на Тернопільщині працює у жанрі казкової скульптури.

1613066694 663

На Тернопільщині митець своїми казковими скульптурами прикрашає, які прикрашають міста та села. Про це повідомляє Тернопільська облдержадміністрація, пише ПІК.

“Олег Котик з Кровинки– знаний далеко за межами княжого краю майстер скульптурного мистецтва. Колеги називають його ще хлопцем-мрійником, який із захопленням навчався в Теребовлянському фаховому коледжу культури і мистецтв, а тепер передає свою любов до глини студентам”, – йдеться у повідомленні.

Помічницею та ідейним натхненником пана Олега є дружина Оксана. Вони обоє закохані у мистецтво краси, у рідну землю, тож свою майстерність і творчу фантазію спрямовують для її прикрашання. Скульптури, виготовлені їхніми руками, є окрасою найрізноманітніших локацій, приватних обійсть, архітектурних споруд у багатьох областях України.

1613066693 361

Талановите подружжя оригінально прикрасило і своє сільське обійстя. Сюди уже п’ять років поспіль приїжджають, як до музею.

Тут можна розглянути фантастичних героїв, які, немов живі, причаїлися біля ошатних альтанок. Є змога підійти до п’ятиметрового дракона, який охороняє альтанку з химерними істотами на даху, захоплено розглянути героїв мультфільмів, лісовика у формі колодязя та багатьох інших казкових істот.

Усі скульптури з бетону Олег Котик творить разом з дружиною та братом Русланом. Розмальовує роботи переважно пані Оксана.

1613066695 908

1613066695 435

До слова, автобуси, які прямують на Тернопіль, сповільнюють швидкість біля їхнього будинку, щоб краще розгледіти казку.

 

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено