Івано-Франківськ

Окружна виборча комісія №87 змінила місце розташування

Окружна виборча комісія округу №87 (м. Надвірна, Івано-Франківська область) змінила своє місце розташування.

Зміна адреси виборчої комісії зумовлена тим, що приміщення, яке спочатку було запропоноване окружній виборчі комісії №87, виявилось непридатним для роботи, повідомляє ПІК із посиланням на “Опору”.

Місцева влада запропонувала інше приміщення, і поки ведеться підготовка нового приміщення до роботи виборчої комісії, ОВК №87 тимчасово працює у приміщенні Надвірнянської РДА (малий актовий зал) за адресою майдан Шевченка, 33.

У попередньому приміщенні ОВК в будинку культури нафтогазовидобувного управління «Надвірнанафтогаз» не було належних умов для роботи комісії.

«Там немає здійсненого ремонту, не відповідає санітарним нормам, і також повністю на другому поверсі у приміщенні відключено опалення. Саме приміщення другого поверху пропонувались комісії. Немає можливості працювати у зимовий період – виконувати обов’язки окружної виборчої комісії, проводити засідання, тому виборча комісія від цього приміщення відмовилась», – пояснив у коментарі голова виборчої комісії Володимир Коп’як.

За його словами, взамін місцева влада запропонувала декілька приміщень, і виборча комісія зупинилися на тому, яке найбільше наближене до вимог Центральної виборчої комісії. Це нове приміщення знаходиться за адресою вул. Грушевського, 18 у колишньому приміщенні Відділу освіти Надвірнянської РДА.

Володимир Коп’як також пояснив, що ця ситуація наразі ніяк на роботі виборчої комісії не позначилась, оскільки їй тимчасово надане інше приміщення, і ОВК має можливість проводити засідання, працювати та приймати рішення.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено