Івано-Франківськ

У Франківську розпочалася сесія облради: що цікавого розглянуть депутати (ФОТО)

У п’ятницю, 19 лютого 2021 року, розпочала свою роботу четверта сесія обласної ради восьмого демократичного скликання.

До проєкту порядку денного сесійного засідання президія обласної ради внесла 57 питань, повідомляє ПІК.

fba3fa1c 290d 4903 be3e 90d57bccc798 scaled

Реагуючи на актуальні соціально-економічні проблеми депутатському корпусові запропоновано схвалити звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо незабезпеченості коштами на утримання районних рад області.

Разом з цим, враховуючи звернення націоналістичних організацій Прикарпаття та рекомендації постійної комісії обласної ради з питань культури, духовності та інформаційної політики, депутатам пропонується порушити клопотання перед Президентом України про присвоєння звання Героя України полковнику Армії Української Народної Республіки, голові Проводу Організації Українських Націоналістів Євгенові Коновальцю і проголосити 2021 рік в Івано-Франківській області Роком Євгена Коновальця.

Водночас депутати заслухають звіт голови обласної державної адміністрації щодо здійснення повноважень, делегованих обласною радою обласній державній адміністрації та інформацію про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку області на 2020 рік.

Також на розгляд прикарпатських обранців запропоновано схвалити відповідну програму на 2021 рік, затвердити розподіл коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2021 рік та фінансування природоохоронних заходів з обласного фонду охорони навколишнього природного середовища за рахунок планових надходжень у 2021 році.

Окрім цього прокурор області та начальник Головного управління Національної поліції в області поінформують депутатський корпус про роботу відповідних структурних підрозділів за 2020 рік.

В ході сесійного засідання депутатам також буде запропоновано затвердити план роботи обласної ради на 2021 рік, план діяльності обласної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік, створити лічильну комісію та комісію з оцінки корупційних ризиків у діяльності обласної ради і схвалити Регіональну програму розвитку автомобільних доріг Івано-Франківської області на 2021-2025 роки.

Серед іншого, до проєкту порядку денного четвертої сесії обласної ради включено низку питань, які регулюють майнові, земельні та трудові відносини.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено