Івано-Франківськ

На Івано-Франківщині зупиняють міжобласне сполучення

З п'ятниці, 26 лютого обмежать рух громадського транспорту.

На Івано-Франківщині вводять “червону зону”: рух транспорту міжобласного сполучення обмежать. Про це у телеграм-каналі повідомив міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов, пише ПІК.

Vokzal stantsiyi Ivano Frankivsk scaled

Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під голуванням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля.

Рішенням комісії вирішено з 00 години 26 лютого запровадити в Івано-Франківській області “червоний” рівень епідемічної небезпеки.

Івано-Франківська ОДА має  організувати контрольно-пропускні пункти на в’їздах-виїздах на території області та забезпечити проведення температурного скринінгу, опитування людей щодо наявності у них респіраторних симптомів, чергування бригад екстреної медичної допомоги, працівників національної поліції та державної служби з надзвичайних ситуацій. При наявності у людини респіраторних симптомів або підвищеної температури тіла організувати направлення таких людей  до закладів охорони здоров’я області для проведення диференційної діагностики. 

Також комісія ТЕБ та НС доручила Міністерству інфраструктури України розробити зміни до постанов КМУ, після яких наберуть чинність такі обмеження:

  • До 26 лютого 2021 року вжити заходів щодо корегування графіків руху регулярних та не регулярних перевезень міжобласного сполучення залізничним, авіаційним та автомобільним транспортом в населені пункти Івано-Франківської області та з них.
  • Заборонити посадку та висадку пасажирів на регулярні та не регулярні рейси міжобласного сполучення залізничним, авіаційним та автомобільним транспортом з 26 лютого 2021 року в населені пункти Івано-Франківської області та з них.

Читайте також у ПІК:

“Червоне” Прикарпаття: рух громадського транспорту зупиняють 
 Злочинність на Прикарпатті: керівник прокуратури області про позитивні тенденції протидії (ВІДЕО)  

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено