Івано-Франківськ

У Франківську люди вийшли на акцію підтримки активіста Сергія Стерненка

"Сьогодні його, а завтра усіх нас?"- таким є гасло акції.

23 лютого на площі біля Івано-Франківської облдержадміністрації мешканці зібралися на пікет у підтримку активіста Сергія Стерненка, повідомляє ПІК.

Акція відбувається не лише у Франківську, її анонсували й в інших містах України – Києві, Львові, Хмельницькому, Житомирі, Тернополі, Вінниці тощо.

«Ми очікували сьогодні побачити близько 50 людей, але їх тут небагато більше. Люди слідкують за новинами. Ми вимагаємо того, щоб ЗМІ висвітлювали цю ситуацію. А не спускали на ніт. Я більше ніж впевнена, що якщо буде майдан, то люди поїдуть», – наголосила одна з організаторок акції, що проходить під гаслом «Стерненку волю» та «Свободу політв’язням».

152922107 1154866718279124 358837629737771565 n 1 scaled

«Я думаю, що вдасться такими акціями достукатися до влади. Якщо влада не відреагує, то, впевнена, будуть більш масові зібрання», – наголосила одна з учасниць акції.

Окрім того, учасники акції вимагають більш чіткої позиції від губернатора, а також прикарпатських нардепів.

Нагадаємо, що сьогодні, 23 лютого, Приморський суд Одеси визнав громадського активіста Сергія Стерненка винним у справі про викрадення. Його засудили загалом до семи років ув’язнення і трьох місяців та конфіскації половини наявного майна за обвинуваченням у розбої.

Читайте також:

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено