Івано-Франківськ

В Івано-Франківську в квітні змінять рух транспорту

З першого квітня діятиме нова мережа міських маршрутів.

В Івано-Франківську виконавчий комітет міської ради затвердив нову мережу міських маршрутів, яка діятиме по всій території громади. Про це повідомляє КП “Електроавтотранс”, пише ПІК.

В Івано-Франківську змінять рух деяких транспортних маршрутів у квітні.

“Відповідно до нової мережі комунальний маршрут №40 продовжать до Крихівців, а також №55, який зараз курсує до Крихівців, планують пустити до Драгомирчан”, – зазначив начальник управління транспорту і зв’язку Андрій Гіглюк.

Він також додав, що зникають приватні маршрути №23 та №31. За їхнім маршрутом уже курсує комунальний автобус №49. Адже його вже з 1 лютого продовжили до села Микитинці. Також припиняє свою роботу маршрут №43. Замість нього можна під’їхати комунальними автобусами №27.

Крім того, невдовзі оголосять новий конкурс та визначать нових перевізників на ті маршрути, де закінчилися договори.

Нагадаємо, що 1 грудня в місті запустили нові 4 комунальні маршрути, один з яких з’єднав два мікрорайони (“Пасічну” з “Каскадом”). А інші – центр міста з приєднаними до Франківської громади селами (Підпечери, Колодіївка та Узин).

До слова, у зв’язку із впровадженням в області “червоної” карантинної зони з 26 лютого міський транспорт Івано-Франківська працюватиме в режимі спецперевезень.

Читайте також у ПІК:

На Івано-Франківщині зупиняють міжобласне сполучення 
На Прикарпатті посилюють карантин: які обмеження? 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено