Івано-Франківськ

Долинський ліцей “Інтелект” 30 років без спортзалу: шукає на будівництво 24 млн (ВІДЕО)

Такої наполегливості, з якою ліцей добивається будівництва, ще треба в Україні пошукати.

Долинський ліцей “Інтелект”, який 30 років працює у пристосованому приміщенні, досі не має спортзалу, і з далекого 1998 року не втрачає надії, що його таки побудують, пише ПІК.

Цього місяця наболіле питання знову піднімали на сесії міськради. Нагадали, що будівництво вже починалося, але його припинили через відсутність коштів. У 2017 році розробили нову проектно-кошторисну документацію, на що затратили 500 тисяч гривень.

5a6111363bd85a045a8160c2a2829034

  • 2017 рік. Тоді у ліцеї знову повірили у наближення новосілля. Однак…

“Минулого року брали участь у Кокурсному відборі проектів Державного фонду регіонального розвитку на 2021 рік щодо першої черги будівництва фізкультурно-оздоровчого комплексу. Його кошторисна вартість 24 мільйони 851 тисяча гривень. На жаль, фінансування не отримали”, – розповідає Наталія Диндин, начальник відділу інвестицій і туризму Долинської міської ради.

Щоправда, начальниця додає, що місто має право повторно подати проєкт на конкурсний відбур і спеціалісти зараз займаються підготовкою відповідної документації. Чи знайдеться в державі 24 мільйони гривень для інтелектуального ліцею, ще ніхто не береться відповісти. Зате багато впливових людей пересвідчилось, як наполегливо директор закладу Михайло Чміль та місцеві депутати добиваються омріяного будівництва.

Детальніше про це – у відео.

 

Читайте також:

Укрзалізниця з 26 лютого призупиняє продаж квитків на поїзди, що прямують до Прикарпаття

Стало відомо, хто став першим заступником голови Івано-Франківської ОДА

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено