Івано-Франківськ

Стало відомо, хто став першим заступником голови Івано-Франківської ОДА

Кабінет міністрів проголосував за призначення Ярмольського Андрія Ігоровича першим заступником очільника Івано-Франківської обласної державної адміністрації Андрія Бойчука.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Василь Мокан, пише ПІК.

153383964 3684865174915193 2131148050915954918 n scaled

Нагадаємо, раніше Андрій Бойчук призначив собі 5 позаштатних радників. Одним із них був Андрій Ярмольський. Він був радником голови обласної державної адміністрації з питань соціально-економічного розвитку, правового забезпечення та загальної організації діяльності облдержадміністрації.

Довідково: (інформація із сайту Стик).

Ярмольський Андрій Ігоровичє директором і засновником низки юридичних фірм у Дніпрі та Києві.

Фахівець в області права, член Національної асоціації адвокатів України, член Асоціації правників України. Свого часу керував профспілкою працівників прокуратури міста Луцька. Розпочав юридичну практику в господарських та адміністративних спорах ще з студентських років. Мав досвід роботи в органах прокуратури, де займався злочинами у сфері економіки. З 2015 року є практикуючим адвокатом.

Андрій Ярмольський – син екс-голови Луцької РДА Ігоря Ярмольського, який також став радником очільника Івано-Франківської ОДА.

Був керівником юридичного блоку компанії «Investment Service Ukraine – Інвестмент Сервіс Юкрейн». До сфери його професійної спеціалізації відносились питання юридичного обслуговування іноземних клієнтів при здійсненні ними інвестицій в Україну.

Засновник адвокатського об’єднання «Ісу Лоєрс» (м. Дніпро) та “ФІНКОРД ІНТЕЛІДЖЕНС” (м. Київ), яким керує разом з Єдуардом Грековим.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено