Івано-Франківськ

Зірковий франківець зізнався, чому не показує обличчя сина (ФОТО)

Уродженець Івано-Франківська, зірковий ведучий Юрій Горбунов зізнався, чому не показує обличчя сина у соцмережі.

Як відомо, зірка та його дружина, ведуча “Світського життя” Катерина Осадча часто публікують фото, але не демонструють лице Івана назагал.

В одному з інтерв’ю Горбунов розповів, покаже нащадка на публіку лише тоді, коли Івасик сам цього захоче. Мовляв, поки малюк проти, пише ПІК із посиланням на ТСН.

Поки Іван був малим, ми домовилися, що поки він не може сам сказати, показувати його чи ні – то ми не маємо права це робити. Це якась інтимна частина нашого життя. От зараз ми можемо в нього спитати, я йому показую фото і кажу: “Іване, ти хочеш, щоб ми цю фотографію показали всім?” – він каже: “Ні“, – розповів ведучий.

Також зірка каналу “1+1” відповів на чутки про те, що вони з Осадчою чекають на пропозицію від глянців, щоб за кошти засвітити сина. Так, Юрій заперечив такі здогадки, зазначивши, що пара б точно не заробляла на цьому гроші.

d8c23f76f1d3a37b679be5893659c268 scaled

Крім того, телезірка поділився, на кого схожий син. За словами Горбунова, обличчям Іван схожий на тата:

Кажуть, хлопчик має бути схожим на маму. Я дивлюся на свої фото 5-6-річного віку, то він чимось дуже схожий на мене обличчям. Але я дивлюся на його довгі ноги і розумію, що він буде високим, як мама і по якихось речах він схожий на неї“, – додав франківець.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено