Івано-Франківськ

У Калуші здійснюють спеціальні перевезення людей (ГРАФІК)

Від сьогодні, 26 лютого на території Івано-Франківської області вступили в дію посиленні карантинні обмеження, в тому числі зупинка транспорту.

У Калуші здійснюють спеціальні перевезення

У Калуші громадський транспорт працюватиме в режимі спеціальних перевезень пасажирів, щоправда вони будуть здійснюватися у визначений час, повідомляють на сайті Калуської міської ради, пише ПІК.

“З метою забезпечення довозу працівників підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності, які в умовах посиленого карантину продовжуватимуть свою роботу, та хворих, які потребують періодичного проходження життєво важливих медичних процедур на території Калуської міської територіальної громади з 26 лютого 2021 року здійснюватимуться регулярні спеціальні перевезення”, – йдеться у повідомленні.

Перевезення пасажирів здійснюватиметься виключно в межах кількості місць для сидіння та за умови використання всіма пасажирами засобів індивідуального захисту.

«Пільгові» рейси до виходу Калуської міської територіальної громади з «червоної зони», на виконання вимог передбачених постановами Кабінету  Міністрів України, здійснюватися не будуть.

Спеціальні рейси здійснюватимуться по місту Калушу:

з  05 год. 45 хв. до 10 год. 00 хв. та  з 16 год. 00 хв. до 22 год. 00 хв.за діючими маршрутами та графіками руху.

До сіл Калуської  міської територіальної громади з:

05 год. 50 хв. до 10 год. 30 хв. та  з 16 год. 00 хв. до 22 год. 00 хв. за діючими маршрутами та графіками руху.

Додамо, що нас посиленого карантину на Прикарпатті зупинили міжобласне та міжміське сполучення. Проте транспорт може працювати в режимі спецперевезень. Це стосується міст та районних центрів Івано-Франківської області. Щодо сполучення між містами Прикарпаття та обласним центром Івано-Франківськом, то наразі також є сполучення  в режимі спеціальних перевезень… Зокрема, з Бурштина та Богородчан до Івано-Франківська.

Читайте також у ПІК:

“Червона зона” в дії: на Прикарпатті активізувалися карантинні обмеження (ПЕРЕЛІК) 

Прикарпаття б’є всі рекорди – 857 випадків Covid-19 за минулу добу  

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено