Івано-Франківськ

На Прикарпатті незаконно перебували троє іноземців

Міграційна служба Івано-Франківської області цими днями зобов’язала покинути територію України щонайменше трьох іноземних громадян.

Депортация из Польши: как обжаловать, причины

У межах своєї компетенції працівники відділу у справах іноземців, осіб без громадянства та запобігання нелегальній міграції УДМС в області винесли постанову та склали протокол про притягнення до адміністративної відповідальності двох громадян Азербайджанської Республіки та громадянина Республіки Судан.

Про це повідомляє Міграційна служба Івано-Франківської області, пише ПІК.

За порушення міграційного законодавства України 35-річний та 33-річний азербайджанці, а так само 28-річний суданець сплатили адміністративний штраф і підлягають примусовому поверненню у країни походження.

“У ході проведення профілактичних заходів працівники міграційної служби кожного з цих осіб виявили в обласному центрі. Надалі встановили, що двоє громадян Азербайджану легально прибули в Україну у 2019 році, однак після закінчення дозволеного терміну перебування не виїхали за межі нашої країни. Тепер змушені це зробити у примусовому порядку”, – йдеться в повідомленні.

Натомість громадянин південноафриканської країни свого часу прибув до Івано-Франківська здобувати вищу освіту в одному з вишів Прикарпаття, але 2 роки тому був відрахований за систематичне невідвідування занять. Слід зазначити, що потім цей іноземець звертався до української влади із заявою про визнання його біженцем, однак отримав відмову у наданні такого статусу, в тому числі за рішенням суду.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено