Івано-Франківськ

Стало відомо, чому мама мільйонера Юрія Вітренка не хоче платити за комунальні послуги

Столична преса попутно звернула увагу на синові статки.

 

Мама мільйонера Юрія Вітренка – в.о. глави Міністерства енергетики, Наталія Вітренко  – більш відома як лідер Прогресивної соціалістичної партії,  відмовилася оплачувати послуги київських комунальників. Йдеться про прибирання прибудинкової території, повідомляють на сайті партії, пише ПІК.

“У зв’язку з тим, що в цьому році жодного разу за весь сніговий лютий не проводилося прибирання території навколо багатоквартирного будинку, де проживає Наталя Вітренко (незважаючи на різко збільшену плату за цю комунальну послугу), вона відмовилася її оплачувати”, – пояснила прес- служба партії.

Викладена на трьох друкованих аркушах претензія політика до комунальників опублікована на сайті партії.

Столична ж преса у цьому контекті більше звернула увагу на те, що Юрій Вітренко показав в декларації за 2019 рік мільйонні доходи, елітне авто і відразу чотири квартири.

Недавно пан Вітренко потрапив у скандал: писали, що він отримав 4 млн. доларів премії  як колишній виконавчий директор “Нафтогазу” за перемогу над “Газпромом” у Стокгольмському арбітражі.

Але Вітренко спростував це на засіданні комітету Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг.

“Щодо 4 млн доларів – це неправда. Я не отримував ніяких грошей. Мені вже телефонувала дружина з цим питанням: “Де гроші?” Я сказав, що це, на жаль або на щастя, неправда. Угода про врегулювання, яка укладається з “Нафтогазом”, передбачає, що вони вже ці гроші, цю премію направили в бюджет. Я отримую замість своїх грошей довгострокові гривневі облігації на суму, яку Нафтогаз мені заборгував”, – сказав Вітренко.

Читайте також:

На Тисмениччині чоловік підпалив автомобіль (ФОТО)

Стало відомо, як записатися в чергу на щеплення проти COVID-19 в Україні (ІНФОГРАФІКА)

У жанрі ню: «Укрпошта» вперше пропонує українцям серію марок оголеного живопису (ФОТО)

На прикарпатців чекає три вихідних поспіль

Ваш гороскоп на тиждень 1 – 7 березня

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено