Івано-Франківськ

У Тисмениці обговорили, як обробляти посіви, щоб хімікати не нашкодили людям (ФОТО)

В нараді взяли участь представники аграріїв та фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

narada 002 scaled

У Тисмениці, 3 березня, в середу, відбулася спільна нарада керівництва Тисменицької міської ради з представниками Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області та представниками агроформувань, що працюють на території громади, повідомляє міськрада, пише ПІК.

“Під час наради йшлося: про санітарні зони, в яких обмежено або заборонено застосування агрохімікатів; дотримання санітарних правил на території сіл громади під час окроплення посівів тощо”, – повідомляє рада.

narada 003 scaled

У нараді взяли участь голова Тисменицької міської ради Тетяна Градюк, заступник голови з питань економічного розвитку та інвестицій Володимир Цапай, заступник з гуманітарних питань Андрій Рев’юк, начальник управління з фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Іван Андрусишин, начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Іван Васьків, старости, представники агрохолдингів та агроформувань, що працюють на території громади.

Читайте також:

На Тисмениччині чоловік підпалив автомобіль (ФОТО)

Стало відомо, як записатися в чергу на щеплення проти COVID-19 в Україні (ІНФОГРАФІКА)

У жанрі ню: «Укрпошта» вперше пропонує українцям серію марок оголеного живопису (ФОТО)

На прикарпатців чекає три вихідних поспіль

Ваш гороскоп на тиждень 1 – 7 березня

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено