Івано-Франківськ

Як прикарпатські мери жінок з 8 Березня вітали

Дехто з очільників міст із самого ранку виклав у соцмережі привітання зі святом весни ще й відкритку до нього.

Як прикарпатські мери жінок з 8 березня вітали: ПІК зробила підбірку привітань голів міст та містечок Івано-Франківщини. Проте не всі очільники міст опублікували привітання для жінок: чи часу забракло чи вирішили “відпочити” у законний вихідний – залишається тільки здогадуватися…

  • ГОРОДЕНКА  – Богдан Кобилянський
“Дорогі жінки, ви варті того, щоб вас любили, поважали та захоплювалися вами. Завжди залишайтеся собою. Кохайте, розвивайтеся, вчіться, реалізовуйте себе та найголовніше – будьте щасливими. Дякую всім жінкам, які кожного дня роблять нашу громаду кращою. Разом з вами ми будуємо сильну та успішну громаду”.
May be an image of одна або кілька осіб та текст «3 мжнародним жночим днем! завжди залишайтеся собою. кохайте, розвивайтеся, вчиться, реализовуйте себе ma найголовнише будьте щасливими. богдан кобилянський»
  • КОЛОМИЯ – Богдан Станіславський
“8 березня – це не про тюльпани. Не про цукерки, не про ресторани. Адже ви заслуговуєте цього щодня. І насправді зараз 8 березня — це не про боротьбу за права. Адже це те, чого у вас не забрати. Сьогодні ми ще раз дякуємо вам, нашим дружинам, матерям, донькам та всім жінкам за те, що ви нас надихаєте. Даруєте турботу та підтримку. Сьогодні ще один привід сказати – ми вас любимо. І нехай у ваших серцях завжди квітне весна”.
May be an image of текст
  • НАДВІРНА – Зіновій Андрійович
“В ці перші довгоочікувані весняні дні, коли оживає природа, а сонце зігріває нас своїм ніжним теплом, радію нагоді привітати усіх жінок зі святом жіночності та любові, з днем Весни. Бажаю вам тільки міцного здоров’я, приємних емоцій, яскравих вражень, щастя й успіхів. Рясного Божого благословення Вам та Вашим сім’ям… Нехай весна живе у вашому серці щодня”.
May be an image of квітка, природа та текст
  • ТЛУМАЧ – Ігор Петрук

“Дорогі жінки! Щиро вітаю вас із Міжнародним жіночим днем – 8 березня! Усе прекрасне в житті завжди пов’язане з жінкою. У всі часи чоловіки захоплювалися жінками, їх унікальністю та загадковістю. Нехай у кожному жіночому серці ніколи не згасає вогник віри, надії та любові, позитивного настрою та душевної гармонії! Нехай ваше життя буде сповнене яскравими враженнями та реалізованими мріями!”.

7943f64e5bd7a9a9bbfb2aec0811231e
  • РОЖНЯТІВ – Василь Рибчак
“Вітаю зі святом весни, жіночої краси і чарівності! Нехай весняне тепло оселиться у ваших домівках і зігріває душу, краса природи надихає, а початок весни символізує початок чогось прекрасного у вашому житті! Хай зігріває любов і турбота найрідніших людей і завжди поруч буде міцне чоловіче плече! Зі святом весни!”.
8 %D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%BD%D1%8F
  • СНЯТИН – Анатолій Шумко

“Дорогі жінки! Від щирого серця вітаю вас зі святом жіночності та краси – 8 березня!        Кожного року у цей чудовий весняний день ми вклоняємося не тільки перед чарівністю, а й перед рішучістю, силою волі та характером українських жінок. Жіноча ніжність та краса – одвічна муза для нас, чоловіків! Тож бажаю вам, любі жінки, щоб ваша врода залишалася незгасною, бадьорість – невичерпною, мудрість – нескінченною. 

2869313

  • БОЛЕХІВ – Іван Яцинин
“Дорогі жінки! Любі матері, дружини, сестри, дочки, колеги! Прийміть найщиріші вітання з нагоди чудового весняного свята! Нехай сьогодні у всіх вас, шановні наші берегині сімейного вогнища, буде сто причин для щасливих посмішок! Залишайтеся завжди такими ж ніжними і чудовими, як перші весняні проліски! Будьте здорові і радуйте нас, чоловіків, сліпучими посмішками! Вічної Вам весни і молодості, шановні жінки!”.
1614946614 8 bereznya scaled
  • ВЕРХОВИНА – Василь Мицканюк
“Шановні жінки! Щиро вітаємо вас з 8 березня – зі святом весни! Це красиве свято на початку весни приходить до нас, коли все оживає та розквітає. Нехай у вашому житті буде вічна весна, нехай яскраво світить сонце, нехай співають птахи, а дні будуть світлими і безхмарними. Усмішок, гарного настрою, радості, щастя вам!”
May be an image of квітка та текст
 А от очільник Богородчан Ростислав Заремба не просто привітав, а показав як варто святкувати 8 березня. Він опублікував світлину, де вони разом із дружиною розглядають Львів.
May be an image of 2 людини та просто неба
  •  З Міжнародним жіночим днем усіх українок привітав і Президент Володимир Зеленський.

“Наші любі матусі, сестрички, донечки, дружини! Я щиро вітаю всіх вас! Неправильно казати сьогодні, що ви неймовірні та особливі. Адже такими ви є не лише сьогодні, а й усі 365 днів у році. Тож нехай ранкові квіти, кава у ліжко та палкий поцілунок також будуть невід’ємними атрибутами всіх 365 днів. І нехай усі ці дні ваші чарівні очі будуть сповнені щастям, коханням і весною.Без вас ми просто біологічні створіння. З вами – люди і особистості. Мрійте, створюйте, надихайте і надихайтесь, досягайте мети, змінюйте світ і залишайтеся при цьому такими ж прекрасними”, – написав Президент у Фейсбук.

May be a closeup of квітка

  • Також привітав жінок зі святом і прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

May be an image of квітка та текст

  • Не забув про жіноче свято і голова Верховної Ради Дмитро Розумков.

“Кожна жінка вкладає в цей день свій сенс. Бажаю, щоб ви отримували те, що робить вас щасливими. Зі святом!”May be an image of текст

З 8 Березня, дорогі жінки!

Читайте також у ПІК:

ВР до 8 березня відкрила віртуальну виставку про жінок-депутаток  

Українці назвали найпопулярніші подарунки на 8 березня

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено