Івано-Франківськ

Прикарпатські підприємці вимагали припинити роботу Буковеля

11-го березня прикарпатські підприємці перекрили дорогу до в’їзду в Буковель - вимагали припинити роботу гірськолижного курорту.

Прикарпатські підприємці блокували дорогу до Буковеля. Вимагали припинити роботу курорту

Дорогу блокували 5-7 хвилин, згодом пропускали автомобілі. Загалом майже 30 людей з Івано-Франківська, Коломиї та інших міст приїхали на акцію протесту, пише ПІК з посиланням на Суспільне Карпати.

“Ми приїхали сюди провести акцію, оскільки ми — проти вибіркового карантину і проти того, що в даний момент працює Буковель, коли два тижні малі підприємці вже закриті”, — розповідає підприємиця з Івано-Франківська Людмила Климчук. — Ми вимагаємо, щоб закрили Буковель, закрили великі супермаркети. Якщо кажуть, що ланцюг переривання коронавірусної інфекції два тижні, отже ми вимагаємо на два тижні закриття курорту і уведення тотального карантину на два тижні”.

Підприємиця розповідає, що з уведенням обмежень червоної карантинної зони люди залишилися без заробітку.

“Чому закрили нас? Ми також маємо сім’ї, нам не скасували податки. Ми мусимо платити ті ж комунальні послуги, оренду оплачувати. Терміну ніхто нам не називає, наскільки нас закрили. Нам ніхто не платить зарплату, те, що ми продамо, те, що заробимо, з того і живемо”, – каже Людмила Климчук.

А також додає, що не зважаючи на припинення роботи, підприємці податок за березень заплатили.

Станом на 11:30 дорогу до в’їзду в Буковель розблокували.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено