Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 15 – 21 березня

Скорпіонам астрологи віщують романтичні зустрічі, прогулянки, світські бесіди, а Козерогів попереджають, що партнери можуть підвести.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 1 scaled

Ваш гороскоп на тиждень має правильно орієнтувати у тому, що ви робите чи плануєте робити.

  • ОВЕН

Приплив життєвих сил і енергії сприяють реалізації цілей. Зростає творчий підйом, оптимізм і дружелюбність. Сприятливий час для початку нових справ, здійснення творчих проектів, спілкування, відпочинку та розваг.

Скористайтеся позитивним потенціалом цього періоду – заплануйте на цей тиждень найскладніші справи. Зосередьтеся на власних потребах і очікуваннях, дійте, якщо раніше не вистачало рішучості. Не поспішайте, тому що можна упустити дійсно щось дуже важливе.

  • ТІЛЕЦЬ

На цьому тижні існує можливість знайти рівновагу, якщо вона була втрачена в минулому. Насолоджуйтесь святом життя, спілкуйтеся з друзями, зустрічайтеся з романтичними партнерами, рідними і близькими людьми.

Ви відчуєте зміни у багатьох сферах життя, у відносинах з іншими людьми обов’язково щось зміниться. При цьому, увага до вас з боку представників протилежної статі значно посилиться. Хоча вона, швидше за все, буде вас дратувати.

  • БЛИЗНЮКИ

Ви схильні до занурення у власні думки, часто згадуєте те, про щось шкодуєте. Така зануреність в себе заважає виконанню робочих обов’язків, так як тягне неуважність і помилки.

Може виникнути бажання трансформувати ситуацію в сфері любовних відносин, розібратися в своїх почуттях. Якщо така потреба з’явилася, постарайтеся це зробити до 21 березня, в цьому випадку досягнете взаємного задоволення.

  • РАК

Протягом тижня отримаєте додаткові ресурси, можливі нові знайомства, вдалий збіг обставин – використовуйте все це максимально. У цей період підвищується здатність концентрувати увагу на головному та знаходити вихід зі складних ситуацій.

З 21 березня досягти задоволення у будь-чому буде набагато складніше. Але якщо врахуєте взаємні інтереси, то зможете досягти хороших результатів. У професійній сфері доведеться ретельно проаналізувати попередні підходи до справи.

  • ЛЕВ

Протягом тижня можна закласти хороший фундамент подальших успіхів. Можете розраховувати на розуміння і допомогу керівництва, впливових осіб, успішні контакти з офіційними органами.

Вдалий час для укладення угод, відповідальних кроків в підприємництві. Сприятливий період для фізичних вправ і косметологічних процедур задля поліпшення зовнішнього вигляду.

  • ДІВА

Для розумової праці даний період є несприятливим. Можуть виникнути складнощі з близькими людьми, колегами. Розбіжності з коханою людиною сприяють потужним переживанням, результатом яких може стати розрив.

Неприємності в діловій сфері відбуваються через зіткнення ідей і думок. Але якщо ви приборкаєте свою прискіпливість, то зможете знайти чимало точок дотику з партнерами, компаньйонами і начальством. Не давайте необдуманих обіцянок.

  • ТЕРЕЗИ

Краще не вступати в суперечки з офіційними органами і відкласти походи в державні установи. Відкладіть роботу з документами, підписання важливих паперів, договорів. Використовуйте цей час для налагодження особистих відносин, для любові, шлюбу і всього, що приносить вам задоволення.

З 20 березня ситуація кардинально змінюється – у вас прокинеться дух протирічь, ви можете виголошувати речі, про які згодом пошкодуєте. Ваші поради можуть бути сприйняті неправильно або навіть принести шкоду, а допомога виявитися некоректною.

  • СКОРПІОН

Романтичні зустрічі, прогулянки, світські бесіди доставлять вам задоволення і можуть допомогти вивести ваші взаємини на більш високий і якісний рівень. Потік інформації і спілкування принесе корисні відомості, за допомогою яких ви зможете краще висловити свою індивідуальність і здійснити особистий вплив.

Творча жилка, сила характеру або здібності керівника, які ви продемонструєте, допоможуть вам отримати значну користь з будь-якої ситуації, що складеться.

  • СТРІЛЕЦЬ

Обставини складаються вдало, у вас з’являються шанси і можливості значно поліпшити особистий імідж і репутацію. Навколишні оцінять ваші досягнення, прислухаються до вашої думки. Схвалення на Вашу адресу буде безсумнівним, і його слід домагатися.

Можливе вдале поєднання ідей і методів, потенційні результати яких обіцяють просування по соціальних сходах або запрошення зайняти провідний пост в колективі. Це гарний час для початку проекту, пов’язаного з літературною творчістю, спілкуванням, рекламою.

  • КОЗЕРІГ

Краще припинити на час свою ділову активність і зайнятися любовними і сімейними справами. Відповідний період для творчої роботи та інтелектуальної діяльності. Будуть вдалими зустрічі, поїздки, подорожі.

З 20 березня можуть відбутися  кардинальні зміни, частіше, ніж зазвичай виникатимуть складнощі. Страждатиме пам’ять, концентрація уваги, здатність до засвоєння матеріалу. Заплановані угоди можуть зірватися, а партнери можуть підвести.

  • ВОДОЛІЙ

Нейтральний тиждень. Обстановка сприятиме співпраці і дружній атмосфері, а весь період стане сприятливим для організаторської та групової діяльності. Після 20 березня інтенсивність і несподіванка того, що відбувається, принесе багато приємних переживань.

Вас чекають незвичайні контакти, романтичні зустрічі, пропозиції партнерства. Організаторська діяльність може спонтанно спричинити світські події. Взаємини з представниками протилежної статі виявляться дуже приємними.

  • РИБИ

Підвищується творча та інтелектуальна активність, бажання писати, читати, спілкуватися. Можливі зустрічі або недалекі поїздки. Сприятливий період для підписання документів, переговорів, озвучування нових ідей і будь-якого виду творчості.

Висока самооцінка і сила волі спонукають вас до самовираження в самому позитивному відношенні. Зосередженість на своїх цілях може допомогти вам досягти більш високих рівнів в професії.

Ваш гороскоп на тиждень 15 – 21 березня щоранку майте перед очима. Можливо, він зорієнтує вас, як правильно діяти у непростій ситуації.

Читайте також:

Стало відомо, хто з українських олігархів і скільки втратив за роки війни на Донбасі

Франківський аеропорт може втратити можливість приймати міжнародні рейси

На 10 років без прав: Зеленський підписав Закон про жорсткі штрафи за кермування напідпитку

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено