Івано-Франківськ

У Надвірній продовжують оновлювати лікарню (ФОТО)

Надвірнянська ЦРЛ ввійшла до списку опорних лікарень, в яких повністю оновлене приймальне відділення.

У Надвірній, в центральній районній лікарні розпочато роботи  із капітального ремонту,  монтажу та встановлення обладнання  для облаштування та експлуатації  нового рентгенологічного кабінету, здійснюється проведення додаткового кабелю для забезпечення безперебійного живлення обладнання відділення невідкладної допомоги. Про це повідомляють на сайті Надвірнянської міської ради, пише ПІК.

У Надвірній в лікарні тривають ремонтні роботи. У Надвірній в лікарні тривають ремонтні роботи. У Надвірній в лікарні тривають ремонтні роботи. У Надвірній в лікарні тривають ремонтні роботи.

“За останній рік матеріально-технічна база лікарні зазнала якісних змін. За державні кошти, кошти місцевих бюджетів, завдяки волонтерам та небайдужим мешканцям краю закуплено кілька десятків нового сучасного медичного обладнання, проведено ремонт приміщень, забезпечено лікарню  ліками та засобами особистого захисту”, – йдеться у повідомленні.

У відділенні невідкладної допомоги буде встановлено сучасний комп’ютерний томограф, а у відремонтованому приміщенні рентген – апарат на два робочих місця.

 Проте залишаються невирішеними деякі проблеми КНП “Дитяча лікарня Надвірнянського району”, а саме: організація ефективного управління закладом, модернізація медичного устаткування, максимальне доповнення пакетів допомоги та становлення якісно нової траєкторії розвитку закладу.

Читайте також у ПІК:

У Надвірній відкриють пам’ятну дошку військовим, що загинули за Україну

У Надвірній встановлять автобусну зупинку (ФОТО) 

Маруся Звіробій зняла свою кандидатуру з довиборів у Раду 

Ваш гороскоп на тиждень 15 – 21 березня

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено