Івано-Франківськ

Франківський студент переміг у конкурсі архітекторів-дизайнерів у Меджибожі

Метою конкурсу-проєкту було інфраструктурне облаштування території, яка знаходиться поряд із туристичним об’єктом – фортецею.

Студент ІФНТУНГ став переможцем конкурсу архітекторів-дизайнерів у Меджибожі!

Одним із переможців став студент 4-го курсу Володимир Фернюк, який минулого року разом з майже 40 студентами-архітекторами ІАБЕ взяв участь у конкурсі Меджибізької ОТГ (Хмельницька обл.) щодо просторового облаштування території біля Меджибізької дитячої школи мистецтв (ДШМ) з призовим фондом 10 тис. грн.

Про це йдеться на сайті ІФНТУНГ, пише ПІК.

3

Серед поставлених перед конкурсантами завдань – розв’язання проблеми якісної інфраструктури біля Державного історико-культурного заповідника «Меджибіж»,2 облаштування території біля Меджибізької дитячої школи мистецтв та стоянки із супутньою інфраструктурою; впорядкування території на основі архітектурно-дизайнерських рішень, які б не дисгармоніювали з архітектурою фортеці.

“Технічні завдання теж були не з легких. Слід було передбачити такі об’єкти інфраструктури, як паркувальні місця для легкових автомобілів та велосипедів, автозаправка для електромобілів, сувенірне містечко, доріжки, відеокамери, ліхтарі, місце для сміттєвих баків та елементи ландшафтного дизайну тощо”, – йдеться в повідомленні.

До журі конкурсу були залучені фахівці в галузі архітектури і дизайну та керівники органів місцевого самоврядування. Також для визначення кращих проєктів враховувались думка громадськості.

7224585b4ea79e50e78d107d15085e03

На розгляд організаційного комітету зі всіх робіт було відібрано 22 проєкти. Проєкт Володимира Фернюка увійшов до відібраних робіт та посів ІІІ місце. Інші учасники отримали за участь в конкурсі заохочувальні сертифікати.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено