Івано-Франківськ

Сільський драматичний колектив на Прикарпатті привітали з Міжнародним днем театру

Подія відбулася у Тисменицькій міській громаді, яка об'єднує 19 населених пунктів.

Сільський драматичний колектив є творчою родзинкою села Клубівці та залишається єдиним у Тисменицькій громаді аматорським колективом, що має звання народного, пише ПІК.

PODYAKA 03

Сьогодні, 29 березня, міський голова Тетяна Градюк з нагоди Міжнародного дня театру від імені депутатського корпусу Тисменицької міської ради вручила подяку народному аматорському драматичному колективу клубу села Клубівці, повідомляє міськрада.

Очільниця громади подякувала колективу за збереження та збагачення традицій, розвиток культури та високу професійну майстерність, а також побажала творчих здобутків.

Світлана Слупська – багаторічна керівниця колективу драми – зауважила , що увага з боку керівництва міської ради та депутатів надихає аматорів на ще активнішу творчу діяльність.

Довідково: Історія колективу розпочалася ще у минулому столітті та тісно пов’язана із розвитком «Просвіти». Звання народного колектив отримав у 1999 році. У репертуарі кращі взірці класики української драматургії – «Назар Стодоля», «Сватання на Гончарівці», «Наталка Полтавка». Протягом довгого періоду керівниками колективу були Іван Борушок та Василь Палагіцький. З 2012 року народний аматорський драматичний колектив клубу села Клубівці очолює Світлана Слупська.

Читайте також:

У Тисменицькій громаді завершують будівництво дитячого садочка (ФОТО)

Тисменицька спортивна школа має нового директора (ФОТО)

Ваш гороскоп на тиждень 29 березня – 4 квітня

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено