Івано-Франківськ

Пожежна охорона і медична допомога: на Верховинщині відкрили осередок безпеки (ФОТО)

У Білоберізькій ОТГ Верховинського району відкрито Центр безпеки громадян.

Пожежна охорона і медична допомога: 30 березня у селі Яблуниця Білоберізької територіальної громади розпочав свою роботу Центр безпеки громадян. Це вже другий осередок безпеки у Верховинському районі. Про це повідомляє Управління ДСНС України в Івано-Франківській області, пише ПІК.

Пожежна охорона і медична допомога: на Верховинщині відкрили осередок безпеки (ФОТО)

На Верховинщині відкрили Центр безпеки громадян.

Центр безпеки Білоберізької ОТГ обслуговуватиме одинадцять населених пунктів:Довгопілля, Черемошна, Гринява, Пробійна, Стовпні, Сенківське, Біла річка,Полянки,Кохан,Грамотне,та село Голошино, а це – 5 205 людей.

“Четверо співробітників будуть забезпечувати спокій та безпеку мешканців громади. Також у кожному населеному пункті Білоберізької ОТГ створено добровільні пожежні дружини,які будуть залучатися до виїздів у разі необхідності разом з працівниками Центру.Тож у разі виникнення будь-якої надзвичайної події люди отримають кваліфіковану та своєчасну допомогу”, – йдеться у повідомленні.

На Верховинщині відкрили Центр безпеки громадян.

Крім ліквідації пожеж і роботи рятувального та попереджувального характеру, особовий склад також залучатиметься до ліквідації дорожньо-транспортних пригод. Центр укомплектований пожежним автомобілем, рятувальним обладнанням, пожежно-технічним спорядженням та всім необхідним майном.

“З Верховини пожежникам потрібно на подолання шляху у Білоберізьку ОТГ витратити приблизно годину. А з Білоберізки до найвіддаленішого населеного пункту ОТГ автомобілем можна дістатися за 20 хвилин. Тож щиро вітаю Білоберізьку ОТГ з впевненим та прогресивним кроком назустріч Вашій безпеці” ,- зазначив начальник Управління ДСНС у Івано-Франківській області Володимир Чернецький.

На Верховинщині відкрили Центр безпеки громадян.

Під час урочистостей гості свята вручили для Центру безпеки Білоберізької громади подарунки: від Служби порятунку для жителів було передано пожежний автомобіль. Отримали подарунки жителі громади й від інших почесних гостей, а саме: електрогенератори, пожежні рукави та різного роду побутову техніку.На завершення заходу відбулося освячення приміщення Центру безпеки.

Читайте також у ПІК:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено