Івано-Франківськ

ВООЗ опублікувала доповідь про походження коронавірусу: що пишуть

Зокрема, продовжать розслідування гіпотези, що вірус поширився в результаті лабораторного витоку.

130448 1 large scaled

Про походження коронавірусу давно хоче знати весь світ. Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) оприлюднила на цю тему свою доповідь  за підсумками поїздки експертів організації в Ухань, повідомляє Курс України, пише ПІК.

“З доповіді  випливає, що місія не змогла встановити джерело коронавирусу. Найбільш вірогідною версією називають передачу вірусу від кажанів через проміжну тварину. У ВООЗ рекомендують продовжити дослідження, щоб встановити коло потенційних тварин-господарів коронавирусу і посередників, через які ним заразилися люди”,– пише видання.

Глава ВООЗ Тедрос Адханом Гебрейесус повідомив, що буде продовжено розслідування гіпотези, що вірус поширився в результаті лабораторної витоку.

«Хоча група прийшла до висновку, що витік в лабораторії є найменш вірогідною гіпотезою, це вимагає подальшого розслідування, можливо, з додатковими місіями за участю спеціальних експертів, які я готовий розгорнути», – йдеться в його заяві на сайті ВООЗ.

Щодо пебування експертів ВООЗ уКитаю, то відомо, що вони  приїхали в Ухань в кінці січня. Згідно з правилами Китаю, їх відразу ж відправили на карантин. Ще двох експертів не пустили в Китай через виявлення антитіл до COVID-19.

Після цього, 28 січня, експерти ВООЗ вийшли з карантину, і приступили до розслідування походження коронавірусу.

Пізніше влада Китаю надали експертам ВООЗ повний доступ до всіх замовлених ними  об’єктів для вивчення походження коронавирусу. Також влада заявили, що фахівці зможуть поспілкуватися з усіма людьми, зустрічі з якими були необхідні для розслідування.

Читайте також:

У Польщі вакцинуватимуть людей всюди, де тільки можна

У Франківську створять Центр альтернативної медицини для дітей

Рада схвалила законопроєкт про новий вид військової служби та реформу військкоматів

Ваш гороскоп на тиждень 29 березня – 4 квітня

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

 

 

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено