Івано-Франківськ

“Слуги народу” провели пресконференцію щодо візиту на Прикарпаття (ВІДЕО)

Вони заявили, що приїхали підтримати свого висуванця Василя Вірастюка та посприяти прозорим, демократичним виборам.

IMG 20210331 210148 scaled

Сьогодні, 31 березня, на Прикарпаття прибули понад 20 представників партії “Слуга народу”. Як вони заявили, щоб проконтролювати виборчий процес та сприяти чесному підрахунку голосів.

Ввечері відбулася  прес-конференція від депутатів фракції “Слуга народу” щодо підсумків візиту на Прикарпаття, інформує ПІК.

“О 16:00 робота ОВК відновилася, нові члени комісії склали присягу. О 16:30 новий голова ОВК оголосив перерву для інвентаризації переданих ЦВК протоколів і даних. Ця інвентаризація триває і досі, але о 20:30 члени ОВК очікують, що відновиться саме підрахунок голосів. І ще очікуємо судове рішення по 13 дільниці, оскільки представник від “Слуга народу” вимагає перерахунок і на цій дільниці, – повідомила народна депутатка Роксолана Підласа.

Микола Тищенко заявив (точніше прочитав), що вони приїхали підтримати свого висуванця Василя Вірастюка. Але й окрім цього посприяти прозорим, демократичним виборам.

“Ці ганебні події, які відбувалися на 87 окрузі, ми сприйняли як загрозу виборчого процесу і демократії в Україні в цілому. Ми бачили сьогодні і маніпуляції, спроби зірвати виборчий процес, підкупи…Сьогодні органи, які відповідали за демократичні перегони, відпрацювали, на нашу думку, на оцінку – негативно. Але що ми змогли зробити? Ми добилися розблокування роботи виборчої комісії”, – заявив Микола Тищенко.

Нардеп Святослав Юраш заявив, що місцеві еліти звикли використовувати методи маніпуляції.

“Ми бачимо, що “гравці старого минулого” намагаються грати в свої карти, але все одно програють. Намагаються виграти за допомогою різних маніпуляцій, щоб залишатися вічно депутатами”

Також Тищенко наголосив, що керівник Нацполіції має особисто відповідати за те, що сьогодні відбувалося під стінами ОВК.

Нагадаємо, сьогодні вранці повідомили, що в Нацполіції Прикарпаття новий керівник.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено