Івано-Франківськ

Карантин у Львові: закрили нічні клуби та заборонили продавати алкоголь (ВІДЕО)

Міська комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення про закриття 20 нічних клубів і заборону продажу напоїв на розлив.

Карантин у Львові: моніторингові групи виявили порушення у низці закладів, у випадку неусунення яких, цим закладам загрожує припинення роботи. Про це під час брифінгу розповів перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко, пише ПІК.

фото умовне, автор: Роман Балук

Останнім часом у нічних розважальних закладах фіксувалися порушення, які можна було спостерігати як у соцмережах, так і публічно.

“Саме тому сьогодні(ред.1 квітня) комісія ТЕБ та НС  прийняла рішення призупинити господарську діяльність 20 нічних закладів на території міста Львова: «Фешн-клуб», «Faces», «Рафінад», «Спліт клуб», «Малевич», «Шоу-бар «Ерос», «Білий кролик», «Де-Люкс», «Галерея Лицарів», «Занзібар», «Одеон», «Левел-Рум», «Фест Репаблік», «Хіреш найт клуб», «Клауд», Ресторан-пивоварня «Старгород», Шоу-бар «Казанова», Арт-кафе «Арт-Хол», Бар «Рест.Бар 13» та «Клуб» на проспекті Шевченка, 10”, – зазначив Андрій Москаленко.

Також  ряд порушень виявили на територіях досить великих і відомих об’єктів Львова. Зокрема, йдеться про ТзОВ «Галицьке Перехрестя», ТзОВ «Ринок сільськогосподарської продукції «Шувар», ТзОВ «Сільпо», кав’ярню «7 Севен-Хевен» у торгівельному центрі «Інтер-Сіті» і торгову точку «Аксесуари до мобільних телефонів» у торгово-розважальному центрі “Вікторія Гарденс».

Рішенням моніторингових груп було вручено попередження і прийняті протоколи про порушення, в разі неусунення таких порушень, можливе закриття цих закладів.

Щодо закладів громадського харчування, то в тих закладах, які працюють на виніс, заборонено продаж алкогольних напоїв на розлив. 

Читайте також у ПІК:

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено