Івано-Франківськ

Франківець Микола Мигаль продовжує боротьбу у шоу “МастерШеф”

У 9 випуску 3 сезону "Мастер Шеф. Професіонали" шеф-кухарі покажуть наскільки вони готові йти по головах на шляху до перемоги.

Франківець Микола Мигаль продовжує боротьбу на проекті "МастерШеф. Професіонали" - ПІК ПІК

У 9 випуску 3 сезону “Мастер Шеф. Професіонали” 14 найкращих шеф-кухарів України випробують себе у конкурсі на економне приготування їжі для уявної Грети Тунберг, отримуватимуть гроші за чужі помилки та зіткнуться на битві чорних фартухів з вкрай важким завданням, пише ПІК з посиланням на 24 канал.

Оскільки це перше випробування 9 випуску 3 сезону “Мастер Шеф. Професіонали” судді особисто обрали капітанів майбутніх команд: Елеонору Баранову, Миколу Люлька та Миколу Мигаля.

Кожна команда має приготувати обід для уявної Грети Тумберг, а щоб задовольнити дівчинку потрібно врахувати кількість використаної води та електроенергії, адже Грета відома європейська екоактивістка.

Та команда, загальний коефіцієнт використаних ресурсів якої буде найвищим – програє без куштування страв суддями 3 сезону “Мастер Шеф. Професіонали”.

У другому випробуванні 9 випуску 3 сезону “Мастер Шеф. Професіонали” кожна пара шеф-кухарів має обрати коробку-загадку, а всього їх 16. Під кожною з коробок заховані класичні страви італійської кухні, кожна з яких має свою ціну – “шефи”.

Чим складніша страва, тим більше “шефів” за неї може отримати пара шеф-кухарів. Також парам шефів потрібно пильнувати роботу колег та писати на них кляузи.

Микола Мигаль першим вирішив писати скарги на своїх колег, адже в шеф-кухаря була сильна мотивація – перемогти, щоб зняти чорного фартуха зі своєї напарниці – Лілі Стоянової.

Микола Мигаль дотримався обіцянки та зняв заробленими “шефами” чорного фартуха з напарниці.

Тож у підсумку франківець з напарницею зібрав найбільше “шефів” та проходить у до наступного етапу шоу.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено