Івано-Франківськ

Громадські організації Франківщини та Донеччини проклали “Міст” між двома областями (ВІДЕО)

14 квітня відбулася онлайн зустріч між активними організаціями громадянського суспільства сходу і заходу країни. 

234 scaled

На телемості учасники познайомились між собою та обговорили важливі ідеї та ініціативи для подальших міжрегіональних  проєктів.  А також шукали відповідь на питання: «Що перешкоджає більш тісній співпраці двох регіонів»?

Понад півсотні представників громади з кожної області взяли участь у жвавій дискусії, що стосувалася співпраці та єдності двох регіонів.

«Точок дотику»  знайшли чимало, але й бар’єри для тісної співпраці теж є. З одного боку –  значна відстань між двома регіонами, а з іншого – значний вплив політичних еліт на інтеграцію двох протилежних частин України.

Івано-Франківщина – Донеччина: що перешкоджає більш тісній співпраці двох регіонів?

Івано-Франківщина – Донеччина: що перешкоджає більш тісній співпраці двох регіонів?

На заході  «Телеміст між представниками громадянського суспільства Івано-Франківщини та Донеччини» працювали фахові фасилітатори-тренери, які допомогли прикарпатцям та донеччанам знайти відповіді на порушені питання та організувати цікаву та ефективну дискусію.

Онлайн-подія тривала близько трьох годин, і кожен з учасників виніс з неї користь для себе і своєї громади. У підсумку усі зійшлися на одній думці – Україна єдина від заходу до сходу, а спільні проєкти роблять країну сильнішою і кращою для її громадян.

Про підсумки заходу – дивіться у ВІДЕО ПІК:

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено