Івано-Франківськ

Стало відомо, чи будуть окремі карантинні обмеження на Великдень

Очікувати особливих карантинних обмежень на Великодні свята не варто – буде діяти стандартний комплекс протиепідемічних заходів.

Нагадаємо, нещодавно Максим Степанов обіцяє “особливий режим” на Великодні свята.

132009 uk

Сьогодні, 19 квітня, стало відомо, чи будуть окремі карантинні обмеження на Великдень.  Про це міністр охорони здоров’я Максим Степанов розповів в ефірі телеканалу Україна 24, повідомляє УНН, пише ПІК. 

“Я вважаю, що ми повинні просто дотриматися тих правил, які встановлені. І вони так само повинні бути дотримані на Великдень. І тоді ми не будемо бачити серйозних спалахів COVID-19. Я не анонсував ніяких особливих режимів, а говорив про те, що якщо регіон буде знаходитися на „червоному“ рівні епіднебезпеки, то повинні діяти всі обмеження, які є в „червоному“ рівні”, — роз’яснив очільник МОЗ.

Разом із тим Степанов зауважив, що зараз спостерігається позитивна динаміка з захворюваністю на COVID-19 та стабілізація ситуації.

“Якщо ми подивимось на ситуацію, яка є зараз, ви бачите, що ми маємо позитивну динаміку, що ми зростали (як і прогнозувало МОЗ) до середини квітня, і потім ситуація стабілізувалася. Зараз кількість захворівших пішла униз, мінус 14 тисяч минулого тижня в порівнянні з позаминулим. І це дуже обнадійливо”, -резюмував він.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено