Івано-Франківськ

Яку великодню допомогу готують у районах Львівщини?

Наближаться час підготовки великодніх кошиків. Ми переглянули, де на Львівщині готові допомогти перед Великоднем, а де, навпаки, просять про допомогу.
022

На Львівщині готують Великодню допомогу для потребуючих

  • Стрийська міська рада повідомила, що виділить майже 90 тисяч гривень матеріальної допомоги членам Стрийських (міської та районної) асоціацій інвалідів, товариств УТОГ, «Мозок» та УТОС.

Окрім Великодньої допомоги, до 35-их роковин аварії на Чорнобильській АЕС 76 тисяч гривень отримають постраждалі від катастрофи.

До Дня матері.63 тисячі гривень матеріальної допомоги отримають  багатодітні матері (які виховують п’ятьох і більше дітей) загиблих учасників АТО (ООС) та Героїв Небесної Сотні.

  • Дрогобицька міська рада, Дрогобицький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Дрогобицький міський територіальний центр соціального обслуговування, Управління праці та соціального захисту населення та Відділу-служба у справах дітей готують понад 600 продуктових наборів для потребуючих сімей та одиноких людей поважного віку Дрогобиччини.
  • Збирають дрогобичани і допомогу для українських воїнів на Сході, а вихованці дитячого будинку «Оранта» готують для них малюнки.
  • А у Львові просять допомогти накрити великодній стіл у Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб. А також взяти участь у щорічній акції допомоги сім’ям АТО/ООС.

У інших районах Львівщини наразі не оголошують про передвеликодні плани.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено