Івано-Франківськ

Власники центрального ринку готові віддати понад два мільйони боргу у бюджет Франківська

Контроль над центральним ринком Івано-Франківська повернувся до товариства з обмеженою відповідальністю "Торговий сервіс".

Власники центрального ринку готові віддати понад два мільйони боргу у бюджет Франківська

Четвертий день центральний ринок Франківська контролює підприємство “Торговий сервіс”.

Про це Суспільному повідомив його генеральний директор Андрій Голумбівський, пише ПІК.

Андрій Голумбівський каже, що зараз керівництво впорядковуватиме торгові майданчики. А також разом із поліцією буде стежити за дотриманням громадського порядку.

Власники центрального ринку готові віддати два мільйони боргу у бюджет Франківська

“Люди були незадоволені роботою, яку з ними проводила, так звана колишня адміністрація. Ринок дуже захаращений, брудний. Наймають спортивних хлопців, які ходять і залякують підприємців”, – розповів Голумбівський.

Власники центрального ринку готові віддати два мільйони боргу у бюджет Франківська

За час, коли підприємство не мало можливості контролювати ринок, виросла заборгованість перед містом – понад два мільйони гривень. Нагадаємо, півтора року тому “Торговий сервіс” заявив про рейдерське захоплення ринку.

Погасити борг перед містом “Торговий сервіс” готовий, каже Андрій Голумбівський. За його словами, зараз ця сума становить 2 мільйони 200 тисяч гривень.

“Цю заборгованість, я дуже хочу зустрітися із мером, трішки в терміні розтягнути. Але ми її повністю погасимо, тому що я розумію, що місто потребує цих коштів”, – розповідає генеральний директор “Торгового сервісу” Андрій Голумбівський.

Власники центрального ринку готові віддати понад два мільйони боргу у бюджет Франківська

Міський голова Івано-Франківська повідомив, що центральний ринок заборгував місту два мільйони 600 тисяч гривень. Зі слів Руслана Марцінківа, якщо керівництво ринку не сплатить цю орендну плату, то влада міста почне повертати ринок у комунальну власність: “Це буде непросто, але уже усі передумови для того є. Відповідно до законодавства, ми маємо право. Мені нецікаво, хто там, скажімо, є власником і кінцевим бенефіціаром, але громада повинна отримувати свої кошти і податки у міський бюджет”.

Нагадаємо, що у вересні 2019-го року представники “Торгового сервісу” заявили про рейдерське захоплення ринку. Декілька разів власник товариства Ігор Халаменда намагався повернути ринок, проте – безрезультатно. Відтоді центральним ринком міста керувало товариство “Марксмен Компані”, виконавчий директор якого Геннадій Ахтирський рейдерське захоплення заперечував. Зв’язатися із ним сьогодні нам не вдалося. Однак Суспільне готове надати можливість висловитися усім сторонам конфлікту.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено