Івано-Франківськ

У Франківську відключать від центрального опалення 19 багатоквартирних житлових будинків

У Франківську відбулося перше засідання комісії з питань відключення споживачів від централізованого тепло- і водопостачання.

dozvil 1160x560 1 scaled

21 квітня під головуванням заступника міського голови Івано-Франківська Руслана Гайди відбулося перше засідання комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) та постачання гарячої води, повідомляє ПІК із посиланням на інформацію Департаменту економічного розвитку, екології та енергозбереження.

На розгляд членам комісії подано 21 заяву на відключення від мереж централізованого опалення і гарячого водопостачання окремих квартир та 26 заяв і протоколів від мешканців багатоквартирних житлових будинків.

За результатами обговорення і голосування надано дозвіл на відключення від мереж централізованого опалення і гарячого водопостачання 21 власнику окремих квартир та мешканцям 19 багатоквартирних житлових будинків.

Сім заяв і протоколів мешканців багатоквартирних будинків члени комісії спрямували на доопрацювання з подальшим винесенням їх на наступне засідання постійно діючої комісії.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено