Івано-Франківськ

Нова організація дорожнього руху біля McDonald’s у Франківську: що ще змінять?

За інформацією адміністрації McDonald‘s за тиждень роботи ресторан відвідали 65 тис. мешканців.

176835568 149023573891713 2569866889559990436 n scaled

Фото – Руслан Веселий

Така популярність закладу спричинила критичне навантаження транспорту на прилеглу вуличну мережу.

Про це повідомив заступник міського голови Михайло Смушак, пише ПІК.

У зв’язку з цим сьогодні провели позачергове засідання Комісії з безпеки дорожнього руху для вжиття термінових заходів і розв’язання даної проблеми.

Комісія прийняла наступні концептуально важливі рішення:

  • демонтувати знак 3.21 «В’їзд заборонено», на його місце встановити 4.2 «Рух праворуч», що дозволить автомобілям виїжджати від McDonald’s та з стоянки ТЦ «Арсен» на вул. Миколайчука.
  • в місцях перехрещення в’їзних та виїзних потоків нанести дорожню розмітку 1.10.2, яка заборонятиме зупинку транспортних засобів з подальшим блокуванням руху.
  • адміністрації McDonald’s тимчасово забезпечити регулювання руху та інформування водіїв про внесені зміни до організації руху на в’їзді та виїзді зі стоянки ТЦ «Арсен».
  • ТЦ «Арсен» внести відповідні зміни до схеми організації дорожнього руху на в’їзді та на паркувальній зоні, передати на погодження в Управління патрульної поліції та забезпечити реалізацію.
  • на період вихідних та святкових днів, а також у дні великого потоку клієнтів ТЦ «Арсену» – забезпечити виїзд транспорту на вул. Стуса через додатковий виїзд.
  • Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики забезпечити виконання транспортного моделювання потоків та надати пропозиції щодо внесення змін до схем організації дорожнього руху на вул. Миколайчука та вул. Стуса.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено