Івано-Франківськ

Поліція викрила наркоторговця з Богородчанщини (ФОТО)

Працівники поліції викрили прикарпатця, який організував збут особливо небезпечних наркотичних і психотропних речовин на території області.

На зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та просто неба

Заборонені речовини зловмисник реалізовував під час особистих зустрічей з «потенційними» покупцями. Слідчі затримали його та повідомили про підозру, пише ПІК з посиланням на поліцію області.

“Незаконний наркобізнес мешканця Богородчанщини припинили співробітники слідчого управління (відділу детективів) обласної поліції спільно з оперативниками управління боротьби з наркозлочинністю. Слідчі дії проводились за процесуального керівництва прокуратури в Івано-Франківській області”, – йдеться в повідомленні.

Упродовж двох місяців поточного року поліцейські документували протиправну діяльність фігуранта та проводили комплекс спеціальних поліцейських заходів.

Співробітники поліції з’ясували, що 26-річний прикарпатець налагодив контактну схему розповсюдження заборонених речовин на території Івано-Франківська та області. Він збував громадянам «канабіс», за що отримував грошові для особистого збагачення.

На зображенні може бути: одна або кілька осіб та люди стоять

Зловмисника викрили під час чергової реалізації наркотичних речовин.

Слідчі затримали чоловіка в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Наразі фігуранту повідомлено про підозру за скоєння кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

У ході досудового розслідування правоохоронці також з’ясовують, чи мав наркоторговець спільників.

Триває слідство.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено