Івано-Франківськ

Уже цієї ночі будуть заморозки: погода в Україні до кінця тижня

Відома синоптикиня каже, що аж з 10 травня стовпчики термометрів легко піднімуться до +20+25 градусів і навіть вище.

97242770 3415872945109326 1970723010507702272 n scaled

Заморозки найближчої ночі прийдуть в Україну! Найбільш ймовірними вони будуть в західних, північних та центральних областях, повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук синоптикиня Наталія Діденко (на фото), пише ПІК.

“Щоправда, (заморозки) невеликі та на грунті, але все ж – заморозки! На Півдні та Сході України заморозків не буде”, –  заспокоює Діденко.

Що на тижні?

“Буде в Україні тепліти, а в другій половині тижня прибуватиме дощів. Найбільше вологи припаде на суботу, 8-го травня. Садити квіти на цвинтарях напередодні поминальних днів вийде добре, земля буде вологою, з неба поллє дощиком, рослини не похилять голівки. Лише візьміть із собою парасолю чи краще одноразовий дощовичок”, – радить синоптикиня.

З наступного понеділка, з 10-го травня, увірветься до нас вже справжнє тепло, стовпчики термометрів легко перемахуватимуть через +20+25 градусів і навіть вище.

“А поки що ще раз нагадую, що найближчої ночі в північних, західних та центральних областях є ймовірність заморозків. Доїдайте паски статечно, діліться один з одним, приносьте на роботу, сусідам, друзям – це один з найкращих і найсвітліших українських флеш-мобів)”, – завершує Діденко.

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено