Івано-Франківськ

Стали відомі ймовірні претенденти на посаду головного тренер МФК “Прикарпаття”

Після поразки від "Миколаєва" в 24 турі Першої ліги (0:1), у відставку був відправлений головний тренер івано-франківської команди Руслан Мостовий.

8 696x387 1

Обов’язки головного тренера до кінця сезону наразі виконує Олег Рипан, який відповідав в “Прикарпатті” за підготовку воротарів. У нього є тренерська ліцензія категорії “А” УЄФА, що дозволяє очолювати команду Першої ліги.

Колишній головний тренер “Львів” Віталій Шумський може очолити першолігове “Прикарпаття”. Про це повідомляє Sport Arena.

Шумський – один з претендентів на посаду, на яку також претендує Василь Малик (екс – “Нива” Тернопіль) та Володимир Ковалюк, директор івано-франківського стадіону “Рух”. Раніше він очолював “Прикарпаття” з 2016 по 2020-й рік.

Нагадаємо, що Шумський очолював “Львів” з жовтня минулого року і покинув клуб в березні. На посаді його змінив Анатолій Безсмертний. Малик тренував “Ниву” Т у 2019-20 роках, до того працював з “Калушем” і “Скелею”. Зараз працює в аматорському “Миколаєві” з Львівської області.

Додамо, що від рятівного 14-го місця команда з Івано-Франківська відстає на два очки. У п’ятницю, 7 травня, “Прикарпаття” прийме “Агробізнес”.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено