Івано-Франківськ

На Прикарпатті суд заставив орендаря-порушника звільнити приміщення лікарні

Підприємство не виконувало зобов’язань по сплаті орендної плати в обумовлений строк і не звільняло приміщення.

Rozirvannya shlyubu v sudovomu poryadku poryadok rozluchennya cherez sud

На Прикарпатті завдяки втручанню прокуратури одна із лікарень регіону повернула своє приміщення вартістю понад 1,3 млн грн, повідомляє пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури, пише ПІК.

Господарський суд Івано-Франківської області ухвалив рішення за позовом Надвірнянської окружної прокуратури, на виконання якого підприємство звільнило нерухоме майно площею 37,9 кв. м, яке воно орендувало на першому поверсі в приміщенні однієї з лікарень області.

“Встановлено, що всупереч умовам договору оренди нерухомого майна, яке є спільною власністю територіальних громад, підприємство не виконувало взятих на себе зобов’язань по сплаті орендної плати в обумовлений строк і не звільнило приміщення, незважаючи на зазначені порушення і факт розірвання договору”, – йдеться у повідомленні прокуратури.

Суд погодився із заявленими вимогами й доводами прокуратури та задовольнив позов. На даний час рішення суду виконано — приміщення лікарні повернуто.

На жаль, прокуратура чомусь не повідомляє, про яку саме лікарню йдеться. Завтра ПІК з’ясує це питання.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Снятині на засіданні міськвиконкому  розглядали питанням щодо  роботи ТОВ «ЗІМА» (аптека). Вона незаконно була розташована на першому поверсі Снятинської багатопрофільної лікарні і не бажала звільняти приміщення на вимогу лікувального закладу.

Читайте також: 

На Тернопільщині затримали на хабарі керівника відділу облуправління держпродспоживслужби

У Снятині людей закликають не втрачати право на земельну ділянку

У Тисменицькій громаді зафіксували масове отруєння бджіл (ФОТО)

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено