Івано-Франківськ

Ваш гороскоп на тиждень 10 – 16 травня

Ракам астрологи прогнозують романтичний період краси і чарівності, а Близнятам радять приділити увагу здоров'ю.

120476491 1025695527874953 4681407913739371735 n 1 scaled

Ваш гороскоп на 10 – 16 травня дасть добрі поради, як краще запобігти ризикам, пише ПІК.

  • Овен (21 березня – 20 квітня)

Наступний тиждень для представників цього знака буде більш насичений громадською роботою і спілкуванням з колегами, ніж попередній період.

Ви отримаєте можливість оновлень як в роботі, так і в побуті. Це стосується отримання нової інформації, знань, досвіду, навчання, а також серйозних і дрібних покупок, вражень. Вас практично у всьому буде супроводжувати удача.

  • Телець (21 квітня – 21 травня

Цього тижня оточуючі по достоїнству оцінять ваш професійний досвід та ідеї. Сприятливий період для паперової роботи, а також кар’єрного зростання.

Від вас потрібні організованість і злагодженість в діях. Ваш накопичений досвід гармонійно узгоджується з новою інформацією, що допоможе вам легко досягти визнання і успіху в майбутньому.

  • Близнята (22 травня – 21 червня)

Цей тиждень буде насиченим сприятливими перспективами в саморозвитку, спілкуванні з оточуючими, новими знайомствами. Добре займатися питаннями реклами та торгівлі.

Даний період стане злітною смугою для духовного зростання, інтуїції і артистичного прояву. Отримана інформація допоможе в професійному зростанні. Приділіть увагу здоров’ю.

  • Рак (22 червня – 22 липня)

Наступний тиждень обіцяє розбір документальних і фінансових питань. Пошук потрібної вам інформації увінчається успіхом. Вам повернуть борги, якщо такі є.

Також у вас почнеться романтичний період краси і чарівності. Ви занурені в атмосферу красивих людей і розкішних речей. Намагайтеся в гонитві за задоволеннями не втратити голову.

  • Лев (23 липня – 21 серпня)

Левам з 10 травня доведеться займатися юридичними питаннями. Велика ймовірність вашого успіху і вигоди в спільній діяльності і роботі з партнерами. Вони готові надати вам допомогу, якщо ви в її потребуєте.

Будьте обережні у взаєминах з рідними і близькими – велика загроза сварок. На ваше майбутнє значний вплив чинять події минулого.

  • Діва (22 серпня – 23 вересня)

Для представників цього знака тиждень обіцяє повне занурення в робочі питання, причому незалежно від ваших планів. Будь то професійні, організаційні або посадові завдання, вони принесуть позитивні результати.

Особливої уваги потребує здоров’я. Успішно впоратися з проблемами допоможе ваша наполегливість і життєвий досвід.

  • Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Тиждень для Терезів характеризується саме цим знаком. Коли одна чаша терезів буде злітати, і в одній сфері вас чекає успіх, інша – відповідно буде опускатися у вигляді можливих конфліктних ситуацій у взаєминах.

Залишайтеся оптимістами – це допоможе подолати негаразди. На вас нахлине творча хвиля, що позначиться на вашій діяльності.

  • Скорпіон (24 жовтня – 23 листопада)

У житті Скорпіонів  цього тижня на перший план вийдуть питання сім’ї – її минуле, розмови і суперечки з родичами. Цілком успішними виявляться угоди з нерухомістю, а також великі покупки до хати.

Вас чекає удача в пошуку необхідної інформації. Довіряйте інтуїції, навколишні оцінять вашу проникливість і винахідливість гідно.

  • Стрілець (24 листопада – 22 грудня)

Тиждень змусить бути пильними представників цього знака. Вас очікує напружена, але продуктивна робота з інформацією та робочою кореспонденцією, а також організацією спілкування, поліпшенням умов роботи, обладнанням.

Не піддавайтеся заздрості до оточуючих та іншим негативним емоціям, які здатні стати перешкодою для досягнення запланованого.

  • Козоріг (23 грудня – 20 січня)

Вам багато сил і енергії доведеться витратити на вирішення фінансових питань. Ви можете скористатися сторонньою допомогою чи порадою, щоб переглянути свої пріоритети і вчасно виявити і виправити помилку.

Зате майбутній тиждень обіцяє помітно підвищити життєвий і матеріальний рівень. Не втратьте контроль над собою.

  • Водолій (21 січня – 19 лютого)

Інформація, що стосується вас, яку б ви хотіли приховати, стане надбанням оточуючих. Через вашу необ’єктивну оцінку ситуації, і насамперед себе, це може призвести до значних неприємностей.

Не піддавайтеся на провокації. Просто залишайтеся щирі з собою і оточуючими. Зате вашому фінансовому добробуту зараз ніщо не загрожує.

  • Риби (20 лютого – 20 березня)

На тижні ваша поведінка буде відповідати назві вашого знака – ви будете мовчазні і занурені в свої думки. Вам буде складно правильно розподілити свої сили і можливості.

Вірогідне отримання конфіденційної інформації, розкриття якихось чужих секретів. Довіряйтеся своїй інтуїції і продовжуйте діяти самостійно.

Нагадуємо, друзі, що Ваш гороскоп на 10 – 16 травня дасть добрі поради, як краще запобігти ризикам.

Читайте також:

“Історія, що твориться на очах”. У NASA заявили про відправку першого туриста в космос

Дива не сталося: Ахметов – перший, зять Кучми – другий… ТОП-100 найбагатших людей в Україні

На Прикарпатті призовуть на службу офіцерів запасу з військових кафедр

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено