Івано-Франківськ

На Тернопільщині вчитель музики чіплявся до школярок і цілував їх у губи

Суд звинувачує вчителя музики у домаганні семикласниць.

На Тернопільщині вчитель обіймав дітей і цілував їх у губи. Про це йдеться у постанові Бережанського районного суду, пише Gazeta.ua, передає ПІК.

На Тернопільщині вчитель обіймав дітей і цілував їх у губи.

За словами батька семикласниці, учитель музики домагався його доньки у 2019-2020 роках і в березні 2021-го. Дитина нічого не розповідала батькам про насильство, проте поскаржилася подрузі, котра теж є жертвою педагога. Згодом дівчинка про все розповіла матері. Під час судового засідання батько постраждалої учениці розказав, що вчитель музики впродовж двох років під час уроків обіймав дитину й цілував у губи.

“Коли вона перейшла в шостий клас, учитель просунув руку їй під светр і схопив рукою за груди. Вона, злякавшись, вибігла з класу, однак про цей випадок нікому не розповідала, бо боялася вчителя. Також, коли дочка була в сьомому класі, цей учитель, скориставшись тим, що вона була сама, просунув руку їй під одяг і торкався її грудей. Перед уроком і після закінчення уроку він обіймав і періодично цілував у губи. Зі слів доньки йому відомо, що вчитель музики її шість разів цілував у губи”, – ідеться в постанові суду.

Мати ще однієї постраждалої дівчинки розповіла, що вчитель музики домагався доньки. Через дії педагога учениця відмовляється відвідувати школу.

“Учитель 8 лютого 2021 року покликав дитину до класу музики, де почав обнімати без її згоди. Він підійшов ззаду до неї, обхопив її обома руками, притулив до себе й торкався її грудей. 12 березня 2021 року перед п’ятим уроком учитель музики покликав доньку до класу, де в цей час нікого не було, і поцілував у губи. Також напередодні 10 березня 2021 року цей учитель після четвертого уроку фізичної культури, покликавши її малолітню доньку до свого кабінету, знову цілував її в губи”, – ідеться в судовій постанові.

У поліції справу про сексуальне насильство над дітьми розслідували як булінг. Проте через нові факти, які розповіли батьки під час засідання суду, справу передали в прокуратуру. Слідство триває.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено