Івано-Франківськ

У Косові розбиралися, яким чином “Райагроліс” погасить борги перед своїми працівниками

Відбулося виїзне засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

185554806 4414689535219462 574626574645372440 n scaled

У Косові на базі Косівської райдержадміністрації відбулося вчора виїзне засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, повідомляє РДА, пише ПІК.

“Засідання, на якому головувала в.о. начальника управління праці департаменту соціальної політики облдержадміністрації Олександра Гринів, відбулося за участі голови райдержадміністрації Петра Іванишина, голови районної ради Зеновія Томащука, представників Косівського РП «Райагроліс»”, – йдеться у повідомленні.

Власне, “Райагроліс” був у центрі уваги комісії. Як повідомляла раніше ПІК, Косівський райагроліс має орієнтовно 19,8 тисячі гектарів землі. З них відсотків 75 – це природний заповідний фонд. При цьому загальна сума боргів агролісу перевищує 7 мільйонів гривень. В районі навіть кажуть, що ця структура буде розформована, і кожна з місцевих громад готова забрати у своє розпорядження  землі агролісу, але якщо він поперпедньо погасить борги.

Наразі на вчорашній  нараді обговорили питання погашення працівникам вказаного підприємства заборгованості із заробітної плати. Подробиць обговорення не надають.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено