Івано-Франківськ

На Богородчанщині укладають асфальтобетон на дорозі між двома селами (ФОТО)

На Богородчанщині, на дільниці автодороги  Н-09 Мукачево – Львів, триває поточний середній ремонт в рамках Національного проекту «Велике будівництво», повідомляє

2

На Богородчанщині, на дільниці автодороги  Н-09 Мукачево – Львів, триває поточний середній ремонт в рамках Національного проекту «Велике будівництво», повідомляє Служба автомобільних доріг Івано-Франківської області, пише ПІК.

“Зараз влаштовують верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону (ЩМА) на ділянці цієї дороги між селами Жураків та Підгір’я. Роботи в межах Івано-Франківського району триватимуть і далі в напрямку Богородчан”, – йдеться у повідомленні.

У службі автодоріг також зазначають, що Надвірнянському районі верхній шар ЩМА влаштовано на км 269+441 – км 271+500 та км 277 – 275 у Надвірній та Назавизові. Невдовзі ЩМА влаштуємо і на ділянці 271+500 – км 277.  На км 274-275 а/д Н-09 Мукачево – Львів влаштовують тим часом прикромочні лотки. На цій ділянці також укладатимуть ЩМА.

У селі Ямна Яремчанської міськради встановлюють бордюрний камінь. На цій ділянці також влаштовують верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону.

Замовник робіт – Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області. Фінансування – із Держбюджету.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено