Івано-Франківськ

В Донецьку почали опечатувати квартири українців, які виїхали з окупованого Донбасу (ФОТО)

Аналітики вважають, що у так званій "ДНР" запустили процес конфіскації квартир громадян України.

609e1bc656c13 opechatano dnr

В Донецьку посягнули на нерухомість переселенців, які переїхали на підконтрольну Києву територію, повідомляють Новости Донбасса, пише ПІК.

В “ДНР” почали опечатувати квартири, господарі яких в них не живуть. Мова про нерухомість переселенців, які переїхали на підконтрольну Києву територію. Це відбувається в рамках “націоналізації майна”, яке вважають безхазяйним. При цьому в “ДНР” називають безхазяйними в тому числі такі квартири і будинки, у яких є господарі, але не живуть на окупованій території.

При цьому формальною причиною такого рішення в Донецьку назвали те, що переселенці, які виїхали на підконтрольну Києву територію, давно не платять за ЖКГ.

Співробітники “виконавчої служби” вже почали опечатувати такі квартири. На двері наклеюють папір з печатками і написом “опечатано виконавчою службою”, а також номером мобільного телефону місцевого оператора.

Кореспондент «Новостей Донбасса» зателефонував за цим номером. Жінка, що взяла трубку, відмовилася представитися, але в ході розмови не стала заперечувати, що займається питаннями опечатаних квартир.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagram , Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено