Івано-Франківськ

Коломийський ЦНАП відновлює прийом заяв на оформлення субсидій

У Коломиї відбулася оперативна нарада у міського голови Богдана Станіславського.

Як отримати житлову субсидію. Нові правила

На нараді заступник міського голови Микола Андрусяк повідомив, що Коломийський ЦНАП відновлює прийом заяв на оформлення субсидій, пише ПІК з посиланням на Коломийську міську раду.

Нагадаємо, з травня 2021 року відбулися зміни у Програмі житлових субсидій. Для оформлення цього виду допомоги на наступний період громадяни мають подати оновлену заяву та декларацію.

Відповідні документи вже затверджено Міністерством соціальної політики та зареєстровані у Мін’юсті.

З метою уникнення утворення черг, на підставі документів, поданих протягом усіх 5 місяців неопалювального періоду, тобто, у травні – вересні 2021 року, житлова субсидія всім домогосподарствам буде призначена з травня 2021 року.

Звернутися за оформленням субсидії можна одним із таких способів:

– через уповноважених осіб управління ЦНАП;

– заповнені бланки можна надіслати поштою;

– через електронний сервіс, який розміщено на офіційному вебсайт Міністерства соціальної політики України. https://www.msp.gov.ua/

Бланки заяви та декларації можна роздрукувати з офіційного вебсайту Мінсоцполітики https://www.msp.gov.ua/news/16214.html з метою їх надання в паперовій формі особисто або надсилання поштою до уповноважених посадових осіб управління «Центр надання адміністративних послуг» Коломийської міської ради.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,InstagramYoutube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено