Івано-Франківськ

У Рогатинській ТГ свято останнього дзвоника відбудеться 8 червня

Під час освітньої наради обговорили дату проведення останнього дзвоника, довіз учасників до пунктів здачі ЗНО.

3aa756bae69bd7b scaled

19 травня у Рогатині відбулась освітянська робоча нарада.

Ключові питання наради: завершення навчального року; проведення ЗНО; підготовка шкіл до нового навчального року;участь школярів у дитячому громадському бюджеті; дотримання нормативно-правової бази освітнього процесу.

Під час наради прийняли декілька рішень. Зокрема, свято останнього дзвоника у школах Рогатинської МТГ відбудеться 8 червня. Це пов’язано з різними тривалостями епідемічної ситуації та дистанційного навчання.

21 травня в Україні починається зовнішнє незалежне оцінювання. За словами очільниці освіти Галини Романко, організують довіз учасників тестування до пунктів проведення ЗНО, як у межах, так і поза межами громади.

Також на  нараді виступила секретар міської ради Христина Сорока, яка розповіла про участь шкіл громади у реалізації Дитячого громадського бюджету.

“Наразі відібрано 24 дитячих проєкти, 10 з яких будуть реалізовані коштом громади. Задля цього у навчальних закладах Рогатинської МТГ має відбутися голосування школярів. На нараді директори шкіл одержали спеціальні бюлетені, з якими поїдуть у свої навчальні заклади і організують, згідно з правилами, до кінця тижня голосування за найкращі 10 дитячих ініціатив”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено