Івано-Франківськ

Школярка з Івано-Франківська заспівала у “Глобальному хорі” лідерів (ФОТО)

Богдана Онуфріїв стала однією і 8 українок, що заспівали у “Глобальному хорі” лідерів.

Школярка з Івано-Франківська презентували Україну на міжнародній арені, взявши участь у глобальному “Лідерському хорі” разом із іншими 900 дітьми із 70 країн світу, пише ПІК.

Школярка з Івано-Франківська заспівала у "Глобальному хорі" лідерів (ФОТО)

Кожен учасник “Глобального хору” мав надіслати відеозапис пісні “A Little Bit Of Love” (“Трішки любові”), котру заспівали та записали на відео за однаковими інструкціями діти зі всього світу. Згодом усі записи змонтували в одне відео, відтак пісня про любов зазвучала сотнями дитячих голосів.

Україну у цій ініціативі представляли 8 дівчат-школярок в українських народних строях з  Івано-Франківська, Києва, Харкова та Сум. Всі вони – учасниці програми соціально-емоційного навчання “Лідер у Мені”.

“Богдана знаходиться в активному пошуку «кращої версії» себе! Вона  – промінчик світла, який не “покриває посудиною” та не “ставить під ліжко”, але своїм світлом надихає і мотивує інших!” – відгукується про школярку тренерка Олена Рубашевська із Католицього ліцею Василія Великого.

“Глобальний хор” – нова яскрава ініціатива, яку провели в межах Віртуального дня лідерства 21 квітня 2021 року. Організатором Віртуального дня є одна з кращих лідерських шкіл США A.B.Combs, а участь у ньому взяли понад 5000 учасників – представників світової освітянської спільноти та відповідального батьківства.

Наступна лідерська дитяча ініціатива буде озвучена вже найближчим часом – вперше українські діти братимуть участь у наймасштабнішому міжнародному конкурсі учнівських промов «Знайди свій голос», який проходитиме цьогоріч вже вшосте.

До слова, фрагмент відео, на котрому спільно співають діти України, США, Бразилії та Філіппін можна переглянути за посиланням:

https://drive.google.com/file/d/1QXGrAcbz_bHW6GxjR-C6QI9KV1g5S4cx/view?usp=sharing

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено