Івано-Франківськ

У Болехові хочуть запропонувати туристам «Панський сад» та джерело неподалік (ФОТО)

Фахівці міськради продовжують вивчати туристичні принади населених пунктів Болехівської територіальної громади з метою збільшення відвідувачів краю.

1621582771 img 1553 scaled

У Болехові продовжують формувати базу даних туристичних об’єктів та ресурсів, які потенційно можуть бути чи вже є привабливими для відвідування туристів, повідомляють офіційному сайті міськради, пише ПІК.

Днями група фахівців здійснила виїзд у напрямку комплексної пам’ятки природи загальнодержавного значення «Скелі Довбуша».

“Першим об’єктом для огляду стала територія колишнього «Панського саду» та джерело неподалік нього. З метою створення туристичної інфраструктури Болехівська міська рада спільно з ДП «Болехівське лісове господарство» планує облаштувати дану територію”, – йдеться у повідомленні.

Наступним об’єктом обстеження стали «Скелі Довбуша» – перлина краю, яка відома всій Україні. Робоча група визначила основні напрями розвитку цієї території. На даний час проводиться збір матеріалів для підготовки проєкту щодо облаштування території біля Скель Довбуша та подання його на участь у 12 обласному конкурсі проєктів та програм, оголошеного Івано-Франківською обласною радою.

“Також робоча група відвідала такі локації, як озеро Гірське, Сукільські водоспади, та інші привабливі туристичні місця територіальної громади, які потребують розвитку. Дані туристичні об’єкти планується об’єднати в туристичний маршрут”, – додають у міськраді.

Також зазначають, що робочі виїзди будуть періодично відбуватися й в інші населені пункти, для того, щоб віднайти нові чи просто незнані досі цікаві об’єкти, природні ресурси, розвивати туристичну інфраструктуру та популяризувати свій край.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у  FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено