Івано-Франківськ

50 людей чекають по півгодини: франківці не мають чим добиратися до кладовища (ФОТО)

У мережі люди обурені кількістю маршрутів, які курсують до міського кладовища.

50 людей чекають по півгодини на комунальний маршрут №41, який їздить до кладовища. Містяни незадоволені тим, що повинні довго чекати на транспорт. Про болючу проблему написала у Фейсбук Таня К’ю, пише ПІК.

50 людей чекають по півгодини: франківці не мають чим добиратися до кладовища (ФОТО)

“Пане мер, невже це нормально? Чоловік 50 більше пів години чекали на “41”. І переважна більшість це люди у віці! Кожні вихідні це суцільна “нервотрьопка” поїхати на кладовище. Зробіть постійний маршрут на кладовище, ну хоча б у літній період!”, – написала жінка.

У коментарях під дописом люди зазначають, що така проблема з транспортом існує і на інших маршрутах.

“Та це якийсь жах стояла старша жінка!! 40 хв. на вул. Вовчинецькій!! Очікувала на автобус він розвів руками, що місця уже зайняті!! Вирішіть цю проблему на суботу неділю можна і більше додати автобусів , а деякі зняти з маршруту!! Щоб для старших людей було якомога краще та зручніше добратись до міського кладовища!!!”.
“Шановний пане мер! До яких пір буде влада знущатися з людей, які проживають по вул. Коновальця? Доїхати до центрального продуктового ринку,просто неможливо, знущання над людьми. 24 автобус їде з Хриплина набитий людьми, які проживають у Хриплині та Чернієві. Все,як оселедець у банці. Залишається один 25 маршрут,який їде з вул. Ребета до універмагу.
До Вас пане мер три запитання…Чому по вул. Чорновола та Мазепи їздять 1000 автобусів,маршруток  у обидва боки? Чому забрали з вул. Коновальця маршрути № 55, 84,(21-тільки в одну сторону) і 23.  Скільки можна Вас просити? На ціій вулиці інститути,школи,лікарні-народу море! Дуже хотілось би побачити Вас  у маршрутках № 24 та 25.Чекаємо нових автобусів та Вас у них зустріти!!!”.
“А чому б на кладовище не пустити експрес автобуси, щоб їздили по графіку і без зупинок, як колись їздив до кишені.Зупинку десь в центрі або на вокзалі і кінцева кладовище і ні кому не заважаєш тим хто їде в Крихівці чи кудись інд чи додому чи на роботу”.
Проблемою є й те, що деякі приватні маршрути після 18 години вечора вже не їздять…
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено