Івано-Франківськ

Денісова вимагає розслідувати побиття лікарки у Франківську

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова вимагає розслідувати побиття лікарки у Франківську.

Побиття школярки на Донеччині: поліція здійснює досудове розслідування

Під час моніторингу засобів масової інформації Денісова виявила повідомлення про побиття лікарки «швидкої допомоги», яка приїхала за викликом мешканців ромського поселення у місті Івано-Франківську.

Про це вона повідомила на своєму Telegram-каналі, пише ПІК.

Згідно з інформацією, наданою працівниками Національної поліції, син жінки, яка потребувала медичної допомоги, вийшов назустріч лікарям у стані алкогольного сп’яніння. Надалі між чоловіком та лікарем виник конфлікт, після чого він її вдарив. Як повідомляють у поліції, у лікарки легкі тілесні ушкодження.

На місце події прибули співробітники патрульної поліції, які доставили кривдника до Івано-Франківського міського відділу поліції. За цим фактом внесли відомості до ЄРДР та відкрили кримінальне провадження за частиною 1-ю статті 125 КПК України «умисне легке тілесне ушкодження». Наразі слідчі проводять досудове розслідування, встановлюються всі обставини події.

“За цим фактом я направила звернення до Голови Національної поліції України з вимогою об’єктивного та неупередженого розслідування даного випадку та притягнення до відповідальності всіх винних у порушенні закону”, – написала Денісова.

Нагадаємо, у Франківську чоловік побив лікарку з бригади швидкої допомоги

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено