Івано-Франківськ

Лідерка БК “Франківськ ПНУ” Ганна Рульова розпочинає матчі олімпійської кваліфікації (ВІДЕО)

Гравець БК "Франківськ ПНУ" Ганна Рульова в складі національної збірної України з баскетболу 3х3 проведе перші матчі кваліфікації Олімпійських ігор

photo 2021 05 24 15.08.34 1 scaled

Жіноча національна збірна України з баскетболу 3х3 стартує к кваліфікації Олімпійських ігор у Токіо. Для цього виду гри найближчі літні Ігри  будуть дебютними.

Учасники
В категоріях беруть участь по 20 збірних. Саме стільки команд виступатиме в жіночій категорії, де гратимуть і українки. Склад нашої збірної: Ганна Рульова (БК “Франківськ-ПНУ”), Христина Філевич, Ганна Ольховик та Наталя Цюбик (усі троє – “Київ-Баскет”). Головний тренер – Володимир Холопов.

Формат
Формат кваліфікації традиційний для міжнародних змагань з баскетболу 3х3 – на початку груповий етап, потім плей-оф. З групи в плей-оф виходять по дві команди. Команди з нашої групи В (Україна, Японія, Австралія, Іран, Таїланд) виходять на представників групи D (Італія, Тайвань, Швейцарія, Іспанія, Австрія).
Путівки на Олімпіаду дістануться трійці призерів.

fibbb 1 scaled

Де і коли
Кваліфікаційний турнір відбудеться в австрійському Граці, куди раніше дісталася збірна України. Триватимуть змагання з 26 по 30 травня. На груповому етапі збірна України гратиме за таким розкладом:

26 травня
12:25 Україна – Таїланд
14:30 Австралія – Україна

28 травня
12:00 Японія – Україна
14:05 Україна – Іран

Плей-оф та вирішальні матчі 30 травня.

Відеотрансляція:

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено