Івано-Франківськ

На Франківщині поводять дрібний ремонт доріг та латають ями (ФОТО)

На дорогах державного значення Івано-Франківської області тривають роботи із експлуатаційного утримання.

На Франківщині проводять дрібний ремонт, ліквідацію аварійної ямковості проїзної частини доріг, впорядкування узбіч, розчищення кюветів, вирубування та подрібнення порослі, прибирання від сміття. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області, пише ПІК.

На Франківщині поводять дрібний ремонт доріг та латають ями (ФОТО)

Крім того, оновлюють дорожні знаки та горизонтальну дорожню розмітку, упорядковують місця відстоювання великовагового транспорту та автобусні зупинки.
На зображенні може бути: дерево, дорога та текст
 Поточний дрібний ремонт триває зокрема:
  • на а/д Р-20 Снятин – Тязів у Городенці, де асфальтують вулицю Чупринки. На кількох інших ділянках – ліквідація вибоїн із фрезеруванням.
  • Ремонтують територіальну дорогу державного значення Т-09-03 Галич – Сатанів: від села Медухи – до межі із Тернопільською областю.
  •  На а/д Т-14-17 Куровичі – Рогатин, яка проходить селами Рогатинщини від межі зі Львівщиною до примикання з Н-09 Мукачево – Львів у Рогатині.
  • На а/д Т-14-19 Миколаїв – Калуш ремонтують міст та проводять ліквідацію вибоїн із фрезеруванням. На окремих ділянках (окружна Калуша) невдовзі буде поточний середній ремонт.
 Протягом минулого тижня тривали роботи з експлуатаційного обслуговування й на а/д Н-09 Мукачево – Львів: демонтаж перильного огородження в Дорі і Делятині, очищення підмостового русла в Микуличині, км 332+550 – 337+660 – подрібнення гілок після вирізування на узбіччях, км 336-337 – очищення П-подібного лотка тощо.
 А також на а/д Н-10 Стрий – Мамалига (під’їзд до Івано-Франківська): ліквідація вибоїн із фрезеруванням.
На зображенні може бути: на відкритому повітрі
Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено